Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tytulu filmu na faktach o pielegniarce/ lekarce samotnie wychowujacej dziecko po rozwodzie. Ojciec byl w innym zwiazku i odebral bylej zonie prawa do syna, bo za duzo czasu spedzala w pracy,w przeciwienstwie do nowej nowejwybranki, ktora zajmowala sie domem i dziecmi z poprzedniego zwiazku. Chlopiec odkladal...

więcej

Witam. szukam filmu polskiego fabularnego o dzieciach pozostawionych przez matkę. byli sami w domu. jeden z dzieci był chory, miał gorączkę. Pamiętam jak widział na jawię indiana. Ta kamienica zaczęła potem się poruszać i ten chłopak gonił ją. Wiem dziwny film. Pamiętam że leciał kiedys na TVP1 albo 2. Możę ktoś...

Ile trwa w końcu film Gorączką złota (1925) i czym się różnią wersje wydane na Blu-ray? Bo nie mogę się już połapać.
------------------------------------------------------------------------
IDMB:
1 hr 35 min (95 min) (24 fps) (original)
1 hr 12 min (72 min) (1942 re-release) (USA)
1 hr 21 min (81 min) (24 fps)...

Poszukuję Brutalnych filmów podobnych Do tego filmu "The Raid"
Mam nadzieję , że ktoś mi pomoże.
Pozdrawiam i z góry dziękuje ;D

Ten o wielorybniku, polowali w trzech chyba, Hauer, Indianin i jeszcze jeden typ, okropna scena z wielorybem płodem. Jaki był tytuł tego klasyka? coś z lodem chyba...

Oglądałem go z 7 lat temu. Był o chłopaku którego dziewczyny uważały za geja i z tego powodu nie mógł znaleźć sobie dziewczyny. Poszedł do nowej szkoły w której przystąpił do jakiegoś konkursu na uwodziciela lub coś w podobie i przegrał konkurs ponieważ w ostatnim etapie tego konkursu został wrobiony przez...

Szukam tytułu filmu z lat 90., prawdopodobnie jest to komedia romantyczna. Bohaterami są uczniowie szkoły średniej: pewna dziewczyna (chyba ma na imię rachel), jej chłopak i przyjaciółka. Główna bohaterka ginie w wypadku, będąc pod wpływem narkotyku, który jej podano wpada do basenu i tonie. Jako duch obserwuje swojego...

więcej

możecie polecić jakieś ciekawe komediodramaty lub dramaty, najlepiej z wątkiem rodzinnym w tle. z góry dziękuję :)

Poszukuję komediodramatu. Wskazówki:
-nastolatek cierpi na nieuleczalną, śmiertelną chorobę
-jego ostatnim życzeniem jest, by wybrać się na randkę z blondmodelką. Jej kariera podupada
-jego koledzy organizują wyprzedaż jego gratów, by zrealizować jego marzenie. Pewien sportowiec, oglądający w tv tę wyprzedaż,...

To film Młodzieżowy nie wiem grał ale był o studentce która dzięki jakiemuś staremu naszyjni kiwi zaczęła widzieć demony poznała ludzi którzy je łapią i odsyłają przez portal. w tym czasie jej chłopak zostaje pod wpływem demona a ona ratuje go przed śmiercią. Proszę pomóżcie