Zapomniałam tytułu filmu a konkretniej horroru. Rodzeństwo mieszkające z mamą i tatą, ojciec zapracowany, cały czas przebywał w swoim gabinecie za sprawą pewnego lustra. Po latach siostra znajduje lustro przywozi do swojego starego domu i wraz z bratem badają tą tajemnice. Ktoś kojarzy, pamięta ?
Z tego, co pamiętam była tam grupa ludzi uwięzionych, albo z własnej woli, bodajże w domu w górach. Był motyw że zaczęli ginąć kolejno. I co ważne, pamiętam, że jedna dziewczyna została uduszona torbą foliową, a jeden facet powieszony. Tam były chyba kamery, by inni ludzie mogli to oglądać. Coś takiego. Mam nadzieję,...
więcej
Jak w temacie.
Film chyba południowokoreański.
Traktuje o walce z chorobą pasożytniczą, której jednym z symptomów jest niezaspokojone pragnienie. Jest ono tak wielkie, że w końcowym stadium ludzie rzucają się do zbiorników wodnych i toną.
Oglądałem go już dość dawno i więcej szczegółów nie pamiętam.
Będę...
Witam, poszukuję filmu w którym młody chłopak po dostaniu awansu w pracy idzie świętować z przyjaciółmi (trzy lub cztery osoby) do klubu. W trakcie pobytu w klubie zaczyna lecieć piosenka z damskim wokalem (chodzi mi głównie o tą piosenkę) Film jest tak mi się wydaje z ostatnich 5-6 lat.
Tak mi się kojarzy, że ten...
Szukam filmu w ktorym byl sobie diller narkotykow i skonczyl z dilerka ale ktos go wsypal.
Pamietam poczatek jak rannego psa chowal do bagaznika , pies byl agresywny a bohater krzyknal ja chce Ci pomoc i pozniej bylo jakis czas pozniej jak szedl z tym psem na smyczy i nakis bezdomy go zaczepil ze ostatni raz chce...
Szukam filmu, niestety nie pamiętam dokładnie jego fabuły. Był o takiej (chyba?) jakby wrednej ciotce, z takim czymś na twarzy (to jest chyba coś w rodzaju takiego wypukłego pieprzyka), która zajmowała się kilkorgiem dzieci.
Wiem, że informacji mało, ale ta ciotka była dość charakterystyczna, oglądałam kiedyś ten...
Hejka. Szukam filmu z minotaurem w którym mała dziewczynka gubi się w labiryncie i znajduje w nim minotaura z którym się później zaprzyjaźnia i razem odnajdują wyjście z labiryntu. W połowie filmu pamiętam, że jacyś piraci odcinają 1 róg minotaurowi. ( nie jest to (labirynt fauna") Z góry dziękuję za wszelką...
Witam!
Szukam filmu, którego urywek widziałem bardzo dawno. Nie pamiętam niestety zarysu fabuły, jednak utkwił mi w pamięci jeden charakterystyczny fragment. Mianowicie stoi dwóch facetów na ulicy przy przejściu dla pieszych, jest wieczór i chyba pada deszcz. Wszyscy przechodnie mają nad głowami cyfry. Główny bohater...