Na temat filmu wiem niewiele. Chyba był to kryminał/thriller. W filmie była upośledzona dziewczyna z lalką, której imię czyta się Miszka. Jacyś przestępcy zabili jej tatę i miała przez to lęk przed stacją kolejową. Wie ktoś może, o jakim filmie mowa?
Może mi ktoś pomoże. Już bardzo długo szukam bajki, którą pamiętam z dzieciństwa. Była o takich kolorowych pieskach, nazywały się chyba CLAPPY czy jakoś tak. Był tam tez chłopiec, chyba jako jedyny wiedział o ich istnieniu i o istnieniu jakiegoś magicznego świata do którego one przechodziły. Czy ktoś wie o co chodz???...
więcejPamiętam że mieliśmy to na VHS z wypożyczalni. Raczej horror, najprawdopodobniej końcówka lat '80 początek '90. Film o chłopaku który dostał od kogoś grę, może ją znalazł, nie pamiętam. Widok w grze był z pierwszej osoby i chodziło chyba o to, że dzieciak grając w tą grę jednocześnie sterował jakimś psychopatą w...
Widziałem kiedyś film gdzie ludzie w niem potrafili strzelać z broni tak , że kula leciała po łuku i uczyli tego jednego faceta on nie dawał rady , wiec na przeszkodę postawili mu dziewczynę , która mu sie podobała ( chyba podobała xd)i wtedy pierwszy raz udało mu sie strzelić pociskiem po łuku ktoś pomoże jaki to film...
więcejhttp://www.filmweb.pl/film/Seria+Niezgodna%3A+Wierna-2016-698647 znacie stronę gdzie jest już 3 część niezgodnej ?
Poszukuję nazwy filmu o małym chłopcu, który zaginął jak był mały, film raczej włoskiej produkcji (było coś w dialogu o bambino więc raczej włoski), generalnie było coś o corocznym festynie w małej wiosce na którym znikały dzieci, w przypadku tego chłopca podejrzewano ojca o morderstwo, ale nie mieli dowodów, ojciec...
więcej
Witam na Forum,
szukam filmu - komedio dramat lub obyczajowy (nie wiem) opis:
mezczyzna traci prace, nie przyznaje sie zonie, stara sie dostac na konkretne stanowisko w koncernie, na ktore jest kilku kandydatow z branzy. Nieudolnie probuje eliminowac kandydatow do tej pracy, ktorzy gina w zagadkowych okolicznosciach....
Nie mogę sobie przypomnieć nazwy filmu, w którym przez całą fabułę mamy do czynienia z mordercami, gangsterami, czy coś w ten deseń.
Sam koniec filmu jest bardzo charakterystyczny ponieważ kobieta łapie stopa i częstuje kierowce wodą(?), która wiemy, że jest zatruta (wcześniej jedna z postaci opowiada o kobiecie,...