Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam filmu w którym chyba (czlowiek)wilk oświadcza się kobiecie spiewającym pierscionkiem.
Jest też motyw ojca pijaka. Większość akcji dzieje się w lesie, jest to miniserial.

Jakiś czas temu w telewizji leciał taki film o dziewczynie która straciła dom przez długi
ogółem był to dom jej zmarłego ojca , gdzie została eksmitowana , głownie chodziło o to że najblizszych dniach wprowadzili sie obywatele z dalekiego wschodu
dziewczyna walczyła o ten dom i robiła wszystko zeby go odzyskac...

więcej

gdzie mogę obejrzeć cały film bez rejestracji i w miarę płynnie? Zależy mi na lektorze albo napisach.

Od jakiegoś czasu nie moge sobie przypomnieć nazwy filmu i kto w tym grał...
dawno temu oglądałam polski film o kobiecie która zaszła w ciążę bliźniaczą z poznanym facetem, który ją zostawił... kobieta miała chyba krótkie czarne włosy... jej matka po rodzinie rozpowiadała że ojciec dzieci nie żyje... a na końcu jak...

więcej

Witam. Kilka msc temu oglądalem na TVP 1 thriller czy cos w tym stylu. Obejrzalem 3/4 filmu i musialem skonczyc. Głowna bohaterką filmu jest kobieta w wieku okolo 20-25 lat, film zaczyna sie gdy ma okolo 10-13 lat i siedzi w pokoju przez okno wchodzi morderca i ukrywa sie w szafie...zabija jej rodzicow z pistoletu...

Nie wiecie czy nakręcono film do tej książki? Lub może znacie jakieś gdzie akcja rozgrywa
się w dziczy Alaski?

Kiedyś w telewizji leciał film, bardzo stary, żadnego z aktorów niestety nie zmam. Pamiętam jedynie jak przez las idzie młody mężczyzna, dociera on do pięknego domu, może gdzieś w tym lesie, albo pod lasem. Tam poznaje dziewczynę. Wydaje mi się, że w filmie śpiewali. Starałam się znaleźć go na własną rękę, ale niestety...

więcej

Witam, poszukuje nastepjuacego filmu: głowna bohaterka to blondynka, około 30 lat. Adoptuje (?) czy tez to jej rodzony syn (chyba takie bylo pokrewienstwo), Luke'a, chlopaka, który pozniej zaczyna mordować. Pamietam scene, w ktorej morduje jej dzieci - bliznieta. Przyklada poduszke do buziek i strzela. Potem byl...

Szukam filmu o mordercy, który na miejscu zbrodni zostawiał pozytywkę. Film był chyba dość stary. Opowiadał o losach człowieka zajmującego się sprawą właśnie o tym mordercy a potem się okazało że to on mordował ludzi. Film mi się bardzo podobał , ale nigdzie nie mogę go znaleźć z góry dziękuję za pomoc

Jakaś tajemnica , morderstwa , najlepiej thrillery, a może być i horror . Dzięki z góry za propozycje .