Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmu w ktorym mloda dziewczyna po utracie ojca przyjezdza do rezydencji wujka. Po przyjezdzie okazuje sie ze wuj rowniez nie zyje. Osby tam mieszkajace sa zyczliwe dla niej a dozorca? prosi o pomoc w odnaleznieniu testamentu. Po jakims czasie pojawia sie wiecej osob chetnych dostac posiadlosc w spadku....

Cześć, szukam filmu w którym pewien mężczyzna kradł i potem poznał kobietę i nauczył ją odwracać uwage innych, żeby coś ukraść. Potem sie ze sobą pokłócili czy coś takiego i zaczeli ze sobą rywalizować i okradali nawzajem różne osoby z tego co pamiętam! Pamiętam że oglądalem ten film, ale za nic nie moge sobie...

Szukam filmu, ktorego ogladalem zapewne w latach 90 w tv. polskiej. Film jest o nadlatujacych kometach/meteorytach/asteroidach w kierunku ziemi. Najwieksze panstwa swiata zmawiaja sie ze soba zeby je zestrzelic i to sie udaje, niestety okazuje sie ze tych meteorytow jest o wiele wiecej i ma nadejsc nieuchronna zaglada...

więcej

kojarzycie film o dziewczynie, która miała romans z nauczycielem? Facet był starszy, chyba pod koniec poruszał się o kulach i chyba w okularach. Była też scena seksu na sianie .I jak dziewczyna zatrzymała jego samochód - stała na drodze i nie chciał jej potrącić. Potem mówiła chyba, że jest w ciąży Amerykański, raczej...

więcej

Lubię stare filmy. Jest wiele stron które oferują clasyki online. Mam jednak jakieś opory przed założeniem konta. Znalazłam jeden portal (świetny!) gdzie nie trzeba się rejestrować żeby oglądać starocie (http://free-classic-movies.com). Bardzo polecam dla zainteresowanych. Ale nie ma tam filmów na których mi zależy....

więcej

Szukam filmu. Pamietam tylko ze bylo kilka grup spolecznych. Kazdy po ukonczeniu ktoregos roku zycia mosial wybrac do ktorej chce nalezec i nie mogl sie kontaktowac z ludzmi z innych grup. Pewna dziewczyna przeszla do odwazbych. Tam poznala chlopaka w ktorym sie zakochala i potem zwalczaja razem zlo. Nic wiecej nie...

Wg. nowości postów
Wg. Polubień

Opcja do profilu. Stali użytkownicy nie chcą np: czytać po raz 624644 tego co jest polubione przez dzieci facebooka w ich ulubionych filmach, ale chcą czytać nowe opinie w formie tematów o filmach dlatego ustawianie w profilu jak wyświetlać tematy to bardzo proste minimum.

Jesteś też...

więcej

Amerykanin bądź Europejczyk trafia do południowoamerykańskiego więzienia. Nie ma tam strażników, więźniowie rządzą się sami. Naokoło jest ziemia i strażnicy poza nią. Kto wyjdzie ginie. Ktoś? coś?

Moze znacie jakieś filmy (moga byc westerny), ktore warto obejrzec chodzi mi o dobre stare kino z dobrymi aktorami, bo podobno takie filmy sa najlepsze.

chodzi mi o takie ktore maja ten klimat. jak "the witch" czy "stoker". filmy ktore nie ujawniają od razu o co chodzi i ktore maja odpowiedni klimat ;)