Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmów komedi podobnych do ,,powiedz tak" lub ,,27 sukienek"

Przetrząsnęłam już trochę internetu ale w końcu zwracam się z prośbą do Was. Poszukuję filmów, które w tle mają jakąś skomplikowaną relację ojca z córką, relację która wpływa czy wręcz nakręca bohaterkę do działania. Jako przykład podam "Przerwaną lekcję muzyki" i o takie klimaty mi chodzi. Widziałam, że na forum był...

więcej

Szukam filmu o złodziejach diamentów. Po kradzieży diamentów zakopują je pod drzewem. Później okazuje się że w tym miejscu powstaje więzienie. Złodziej pod pretekstem, że się czegoś boi prosi aby zamkneli go w tym więzieniu. Złodziej zaczyna uprawiać ogródek w miejscu zakopania diamentów by móc je odnaleźć.
Zna ktoś...

więcej

Witam, szukam filmu który oglądałem kilka lat temu ale kompletnie zapomniałem tytułu.
Głównymi bohaterami są 4 nastolatkowie ( chyba z poprawczaka ), bierze ich pod skrzydła lekko otyły policjant, który będzie ich kierował w tą, jakby dobrą stronę. Pamiętam że nastolatkowie pojechali w jakieś góry czy coś w ten deseń,...

więcej

Ja poszukuje filmu oglądałam go już kilka lat temu o grupce osób ( chyba naukowcy) którzy zabłądzili w lesie znaleźli tam jakiś dom, w którym byłam kobieta coś mi się kojarzy, że była ładna ale chyba jak z niego wychodziła to się zmieniała. Jakieś bestie tak wokoło domku krążyły że ci ludzie nie bardzo mogli się...

http://www.filmweb.pl/film/Anesthesia-2015-698046 ten film powstał? da się go gdzieś obejrzeć? Leciał kiedykolwiek w jakiej tv? jest gdzieś online?