Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej! Proszę! Szukam filmu w którym dziewczyna(blondyna) i chłopak(chyba jej mąż,i oni chyba pojechali w podróż poślubną) przyjeżdza z nią do domku ktory
znajduje się na srodku jeziora,żeby nie mogła uciec. Bo on wie,że ona nie umie i boi się pływać. Jak ten film się nazywa? Kiedys w telewizji leciało! Prosze o pomoc.

Jakie macie ulubione, polskie pozycje filmowe z lat 1949-1956 ? Opowiadające oczywiście o walce bohaterskich robotników ze złymi burżujami i agentami imperializmu oraz boju polskich chłopów ze kułackimi krwiopijcami. Mogą być też filmy o walce o wyzwolenie Polski przez bohaterską Armię Ludową i Armię Czerwoną oraz...

więcej

Piszcie, komentujecie, podpowiadajcie.
Jakie Thrillery polecacie? Najlepiej żeby nie były to klasyki a coś nowszego ...

Film prawdopodobnie z lat 80-tych, oglądałem go na VHS. Stany zjednoczone, przełom XIX i XX wieku. Bardzo popularne jest jeżdżenie na gapę pociągami towarowymi. Jest jednak jeden nadzorca, który jest legendą, ponieważ panuje powszechne przekonanie, że jego pociągiem nie da się jechać na gapę. Dwójka śmiałków podejmuje...

więcej

Otóż oglądałem go w okolicach 2000 roku (+/- 3 lata...) na kasecie VHS, był to wtedy nowy film akcji! Fabuła polegała na tym, że było 2 przyjaciół policjantów, następnie jeden z nich napada z grupą osiłków w czarnych uniformach z karabinami maszynowymi na bank. Zaczyna się oblężenie tego banku przez policję. Następnie...

więcej

To co pamiętam z zwiastunu to to że była matka z bliźniakami . Ona potem miała operację chyba plastyczną nosa i jak wróciła to miała całą głowę owiniętą bandażami . Przez to dzieci nie poznały jej i nie były w stosunku do niej tak czułe jak przed operacją . Coś się zaczęło z tą matką dziać i to był koniec zwiastunu...

więcej

nie wiem czy to jest film czy seans nie pamietam

niezbyt duzo pamietam ale to sie dzieje w miescie i sa jakies anomalie i nikt nie potrafi tego zrozumiec. Wiem ze jakis faet jest w budynku prawie na samej gorze i czeka az sie cos wydarzy i na tym sie konczy film, i jeszcze do tego inne fragmenty akcja dzieje sie tez...

więcej

Szukam znanego filmu, ktory widzialem bardzo dawno temu.
gatunek - na 90% dramat

Jest to zdaje sie amerykanski film ktorego akcja prawdopodobnie toczy sie tez w stanach.
Film jest o chlopcu ktory nie umie czytac ani pisac i ma problemu z zyciem w normlanej rodzinie poniewaz wczesniej mieszkal w przyczepie w lesie...

więcej

Witam. Ten film oglądałem kilka lat temu na tele 5. Jest to film erotyczny. Pamiętam tylko tyle, że główny bohater miał jakieś urządzanie, które służyło do podniecania wszystkich dookoła (najczęściej kończyło się seksem) Pomóżcie proszę, bo film był naprawdę bardzo dobry, ale już co raz mniej z niego pamiętam

Witam. Ten film oglądałem kilka lat temu na tele 5. Jest to film erotyczny. Pamiętam tylko tyle, że główny bohater miał jakieś urządzanie, które służyło do podniecania wszystkich dookoła (najczęściej kończyło się seksem) Pomóżcie proszę, bo film był naprawdę bardzo dobry, ale już co raz mniej z niego pamiętam