Witam. Ten film oglądałem kilka lat temu na tele 5. Jest to film erotyczny. Pamiętam tylko tyle, że główny bohater miał jakieś urządzanie, które służyło do podniecania wszystkich dookoła (najczęściej kończyło się seksem) Pomóżcie proszę, bo film był naprawdę bardzo dobry, ale już co raz mniej z niego pamiętam
Początek filmu zaczyna się od strzelaniny dilerów przez których przypadkowo ginie chłopiec, Dilerzy trafiają do amerykańskiego wiezienia , a ojciec zabitego chłopca obmyśla zemstę, później stara się dostać do tego samego wiezienia i planuje tam zastrzelić morderców swojego syna. Głównym bohaterem był czarnoskóry aktor.
więcej
Cześć kochani, słuchajcie wczoraj obejrzałam park jurajski i przypomniał mi się jakiś film o dinozaurach, który oglądałam jak byłam młodsza. Postaram się opisać jak najwięcej rzeczy i scen, a niestety nie jest ich dużo. W każdym bądź razie dziękuje za pomoc :)
1. Film ten opowiada o dinozaurach i o ogromnych owadach....
Były w nim dwie kobiety, w domku gdzieś na odludziu w USA (pusynne tereny) zabiły jakiegoś faceta (chyba męża jednej z nich) próbowały ukrywać ciało a dom obserwował policjant w radiowozie który na końcu uciekł z jdna z nich, pomocy!
Cześć. Poszukuję filmu, wiem tylko tyle, że wyprodukował go disney. Była taka scena co rozmawia dwóch gości i jeden mówi do drugiego:
- Co znowu?
Drugi:
- Same obelgi. Tym lepiej dla nas, bo kontrpozew umożliwi ci spłatę długów,
Celujemy na grubą kasę.
Pamiętam tylko, że była jakaś grupka ludziów 4 osobowa, oczywiście nastolatków, którzy weszli do jaskini i dostali jakichś supermocy. Mogli latać, tylko coś się z nimi działo, chyba umierali, bo zostali bodajże napromieniowani w tej jaskini. Hlep plis
Poszukuje filmu o robotach w ktoryym koles buduje roboty pajaki ktore wtrzykuja jakas trucizne a on asam ma pistolet z naprowadzanymi pociskami.Wiecej nie pamietam
Film opowiada o kierowcy który, dostał się do akademii kierowców rajdowych w USA. Pamiętam że mieli tam różne lekcje itp. Z postaci to pamiętam że w tej akademii byli dwie osoby z Włoch chyba bracia, dziewczyna z Kanady i inni kierowcy już z USA. I pamiętam że gdy był wyścig kończący naukę w akademii uczniowie dobrali...
więcej
J.w, film oglądałem jakieś 20+ lat temu na kasecie vhs i pamiętam tylko strzępki.
Główny bohater jeździł holownikiem, na początku był to jakiś jeep w kolorze ciemnej zieleni (chyba).
Konkurował on z innymi kierowcami(?) którzy później zniszczyli mu ten holownik (chyba miał wypadek).
Zrobił sobie drugi holownik...