Szukam filmu bardzo starego o dzieciakach kture uciekly z domu poprawczego albo z jakiegos osrodka w sumie to chyba nawet byla komedia cos bylo ze byli gdzies w jakims domu zbasenem po tym jak uciekli chyba sie tam wlamali niepamietam dokladnie:)
Poszukuję tytułów filmów, które poruszają problem relacji z szeroko rozumianą sztuczną inteligencją. Coś w stylu "A.I" Spielberga... Szukam też filmów, w których stworzona przez człowieka technologia buntuje się przeciwko niemu, przejmując negatywne ludzkie cechy, jak żądza władzy, okrucieństwo itp. .
Liczę na jakieś...
Siema, szukam filmu w którym była scena z filmu Rocky a dokładniej jak Rocky trenował w masarni czy tam gdzieś i walił w trupy krów, a jego trener go dopingował. Wydaje mi się że to była jakaś komedia amerykańska lub coś w tym stylu. Wydaje mi się że to była taka przeróbka coś na miare Strasznego FIlmu itp.
Witam,
Poszukuję filmu (jeśli taki istnieje) z którego pochodzi fragment użyty w kawałaku Bonson - Tylko biznes (jest na youtube)
Cytat
- Nie znamy się
- Ja Pana znam
- Mnie?
- Tak. Nazywa się Pan Kowalski
- To pomyłka, nazywam się...
- Czy to nie wszystko jedno jak się Pan nazywa? Jak ja się nazywam? I tak nas...
Szukam filmu. Film opowiadał o parze, których rozdzieliła wojna, on pojechał umarł na jakąś chorobę na wojnie, ona bodajże została zatopiona w jakimś tunelu. Wszystko to opisała siostra tej dziewczyny w książce i na końcu filmu okazuje się że zakończenie w książce różniło się od rzeczywistego zakończenia. Bo w książce,...
więcejChodzi o te filmy co są bez komentarzy i nie mają prawie żadnych głosów, Że tak powiem zapomniane dla świata.
Cześć :P
Szukam pewnego filmu którego widziałem jakiś rok temu, angielski/amerykański film w którym było duużo seksu. Nie, nie szukam go dlatego dlaczego myślicie po prostu ciekaw jestem jak się nazywa pewna aktorka która tam grała - była ona główną bohaterką, lekko opalona, czarne krótkie włosy (trochę podobna do...
mnich z shaolin szuka dziedzica - następcy. odnajduje chłopaka (łobuza) a okazuje się, że dziewczyna (z bardzo bogatego domu) też jest dziedzicem. czyli są dziedzicami w 50 %
1) Szukam filmu (komedia sprzed najdalej 4-5 lat), z którego pamiętam niewiele: dwóch
kolesi poszło do salonu masażu. Siedzą i czekają. Jeden z nich zamiast fajnej
dziewczyny uzyskuje pomoc masażysty, którym jest łysy gruby koleś.
2) Szukam filmu o łysym (lub krótko ostrzyżonym) kapłanie , który ucieka przez...