Hej. Szukam filmu, którego akcja toczy się w na amerykańskiej wsi. Samotny ojciec przeprowadził się tam z małym synem, którego zaczynają prześladować rówieśnicy (bracia) z jakiejś patologicznej, miejscowej rodziny. Finałowa scena toczy się w wieży ciśnień/zbiorniku wodnym, gdzie jeden z tych "złych braci" rzuca...
Szukam tytułu filmu który oglądałam parę lat temu nie za dobrze pamiętam co tam było pamiętam tylko że był o młodej piosenkarce której z jakiegoś powodu odebrano głos i nie potrafiła już tak śpiewać odzyskała go jakoś pod koniec filmu gdy bezinteresownie śpiewała z dziećmi czy dla dzieci jakoś tak. Ktoś pomoże bo z...
Witam,
jakiś czas temu oglądałem końcówkę filmu ale nie pamiętam tytułu więc proszę o pomoc.
Akcja działa się w jakimś domku jednorodzinnym i ostatnia scena polegała na tym, że rodzina była terroryzowana przez dwóch mężczyzn. Jak dobrze pamiętam byli ubrani na biało ale mogę się mylić. W pewnym momencie jeden z...
Zapomnialem tytułu filmu ! Dzieci w specjalnej szkole były szkolone do walki z kosmitami.
Jednego z chłopców wybrali. Poleciał w kosmos i tam były drużyny w których się awansowało i potem ze swoją ekipą pokonał kosmitów. Jedno z jajek :D Zostawił na planecie bo żal mu było kosmitów którzy zgineli. POMÓZCIE :)
Akcja dzieje sie w lesie, przychodzi tam duzo dzieci (ok.15-16 lat), by grac w jakis tor przeszkód...wczesniej jak byli malymi dziecmi to jedna dziewczyna w lesie tak jakby stala sie drzewem (te drzewa normalnie chodziły)...po kilku latach gdy grupa dzieci (ok.3-5 osób) chodziła po lesie (chyba) zaatakowało ich...
Akcja dzieje sie w lesie, przychodzi tam duzo dzieci (ok.15-16 lat), by grac w jakis tor przeszkód...wczesniej jak byli malymi dziecmi to jedna dziewczyna w lesie tak jakby stala sie drzewem (te drzewa normalnie chodziły)...po kilku latach gdy grupa dzieci (ok.3-5 osób) chodziła po lesie (chyba) zaatakowało ich...
Zapomniałem tytułu filmu ! Dzieci w specjalnej szkole były szkolone do walki z kosmitami.
Jednego z chłopców wybrali. Poleciał w kosmos i tam były drużyny w których się awansowało i potem ze swoją ekipą pokonał kosmitów. Jedno z jajek :D Zostawił na planecie bo żal mu było kosmitów którzy zginęli. POMÓZCIE :)
Zapomniałem tytułu filmu ! Dzieci w specjalnej szkole były szkolone do walki z kosmitami.
Jednego z chłopców wybrali. Poleciał w kosmos i tam były drużyny w których się awansowało i potem ze swoją ekipą pokonał kosmitów. Jedno z jajek :D Zostawił na planecie bo żal mu było kosmitów którzy zginęli. POMÓZCIE :)