Szukam filmu, który oglądałem ładnych paręnaście lat temu. Jedyna scena jaką pamiętam działa się w sądzie. Świadkiem była małpa/szympans? imieniem Martha, która miała na głowie jakieś elektrody, monitorujące reakcje jej mózgu? Pamiętam, że małpa była zdenerwowana i podczas badania jej przyciskała odpowiedź "Martha...
Witam proszę o pomoc w wyszukaniu filmu , to co pamiętam :
Dość często leciał na Hallmark ( parenaście lat temu )
Pewna dziewczyna chodziła do lasu nad jezioro w którym rozbili się dwaj lotnicy samolot był z drewna , dziewczyna spotkała duchy lotników i pomagała im wydobyć części samolotu , duchy nie mogły...
Witam. Poszukuje filmu, w którym policjant mści się na gangsterach za zabójstwo jego rodziców(podpalenie). Pamiętam, że zaczyna się od tego, że ojciec tego policjanta wdaje się w jakąś szarpanine z gangsterami( ma bejsbola), którzy znęcali się na ulicy nad jakąś dziewczyną. Później jego syn znajduje ich po kolei i...
Proponuje (nie poraz pierwszy) o wprowadzenie nowej funkcjonalności na kartach opisu filmu. Filmy podobne, np. 10 tytułów. Wyświetlane te najczęściej dodawane jako podobne.
W tym filmie głównym aktorem był mężczyzna, z którego dłoni wysuwały się ostrza . Chodzi mi głównie o aktora ale przez film też bym doszła kto to jest :)
Może ktoś będzie umiał mi powiedzieć jaki to film: pamiętam, że produkcja usa, dość stara (20lat?). W szafce na dworcu (chyba) mieszkają małe włochate stworki, które mają tam swoją społeczność. Jak ktoś otwiera szafke to mówią chórem "witaj panie" czy cos takiego. Wiecie co to za film?
Jak w temacie. Szukam filmu, mąż był psychiatrą, jego pacjent chciał popełnić samobójstwo w 21 urodziny, żona znała sie na sztuce i podcięła sobie żyły w wannie, kiedyś kiedy był w pracy. Jakiś dziwny tytuł. Może ktoś oglądał?