witajcie ! poszukuję horroru, który miałem okazję oglądać za czasów picie mleczka i chodzenia spać po dobranocce :P
Pamiętam tylko tyle że jakiś dwóch facetów się biło, potem jeden położył drugiego na stole z piłą do drewna, włączył ją i rozciął tamtemu głowę ....... wiem dużo szczegółów :) dzięki z góry dzięki...
Pamietam film widzialem go parę razy, ale zapomnialem nazwy. Jest w nim motyw kobiety mieszkającej we francji. Facet słał jej kase czy jakieś listy. Końcówka filmu chyba taka że głowny bohater ginie a laska dostaje kase i chyba liścik. Pomocy no po prostu nie pamiętam w jakim filmie to było xD Pomóżcie bo będę kminił...
więcejWitam, szukam filmu nie pamiętam czy jest nowy czy stary pamiętam tylko główny punkt zaczepianie czyli, ktoś wymyślił jakąś super grę video, do której później weszli, jak się okazało pozniej trudno było z niej wyjść. Kojarzy ktoś motyw z grą video? Coś jak te całe dzumandzi.
Witam, szukam filmu w którym robotnicy na budowie znajdują zwłoki chłopca. Był one (chyba) zmumifikowane. Sprawę prowadził policjant/detektyw którego syn kiedyś również zaginął w podobnych okolicznościach.
Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać.
Można podać łatwy motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i
zażądać dwóch.
Czasem motyw jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą
liczbę piszemy w nawiasie, jak ktoś by nic nie napisał, przyjmujemy, że 5. Zaleca się...
Szukam filmu ktory widzialam juz kilka lat temu było to cos w stylu efektu motyla mozliwe ze to byla ktoras z jego czesci . Szczerze nie pamietam wiele bylo to o jakims kolesiu i on tak nie wiem czemu raz byl bogaty i byl chyba z jakas azjatka raz byl z jakas inna babka i potem jeszce cos tak podrozowal miedzy zyciami...
więcejKoleżanka mi opowiedziała kawałek fabuły ale za nic nie może przypomnieć sb jaki był tytuł. Fabuła: Młoda dziewczyna (chyba studentka) lekko nie wyżyta umówiła się na spotkanko z pedofilem uśpiła go i zabawiła się kosztem jego zdrowia na koncu karze wyskoczyc mu przez okno czy z dachu czy coś w ten deseń
Akcja filmu rozgrywa się podczas II wojny światowej. Byłam tam chyba jakaś skrzypaczka. Pamiętam taką okropną scenę, w której dwoje ludzi uprawiało seks, a Niemcy na to patrzyli i było takie zamieszanie, wrzaski i w ogóle. Była chyba jeszcze scena gdzieś w teatrze, jakieś przedstawienia wystawiali czy coś.
Jestem zainteresowany kupnem filmów na DVD Carismy.. ma może ktoś na sprzedaż lub zna jakąś ciekawą stronę aby nabyć krążki?