To było dawno nie pamiętam tytułu mężczyźnie zginął brat więc pojechał do jego domu to chyba był dom nad jeziorem w jakimś miasteczku poznał tam kobietę w której się zakochał ,ten mężczyzna odkrył że zabito jego brata i postanowił na własną rękę odkryć kto jest zabójcą wydaje mi się że walczył z tym mężczyzną na łodzi...
więcejPoszukuje filmów ambitnych, nietuzinkowych, nietypowych, psychologicznych, dających do myślenia. Najlepiej w tematyce narkotyków, potencjału i zagadek ludzkiego umysłu, klimatów lat 60 i 70tych w usa, wzorców nie koniecznie do naśladowania ;-) Jeśli wiesz o co mi chodzi to wrzuć tutaj swoją propozycje. Oto moje: Blow,...
więcejKobieta jest uwięziona w domu, przypięta cały czas do grubego łańcucha. Codziennie przychodzi do niej starsza pani, która ją myje i karmi, po czym przychodzi mężczyzna i biję ją do nieprzytomności. Ale zależy im żeby przeżyła. Chcą dowiedzieć się później od niej czy istnieje niebo i jak tam jest. Później kobieta ta...
Kobieta jest uwięziona w domu, przypięta cały czas do grubego łańcucha. Codziennie przychodzi do niej starsza pani, która ją myje i karmi, po czym przychodzi mężczyzna i biję ją do nieprzytomności. Ale zależy im żeby przeżyła. Chcą dowiedzieć się później od niej czy istnieje niebo i jak tam jest. Później kobieta ta...
Film hiszpanskojezyczny, opowiadał o dwóch kumplach którzy w podróży poznają starsza kobietę która okazuje sie chora. W trakcie filmu współżyje z tymi chłopakami oraz pojawiają sie sceny homoseksualne miedzy nimi.
Z góry dzieki i pozdrawiam
Szukam filmu, w którym rodzina za pomocą agenta nieruchomości chce kupić dom i jadą go oglądać. Nie pamiętam czy go kupili czy nie, ale potem jak chcieli stamtąd odjechać to cały czas trafiali do tego domu. W końcu sie poddali i zamieszkali w nim. Nie jestem pewna, ale chyba byli tam tez inni ludzie. Pamiętam, ze w...
nie wiem czy poprzedni temat się dodał. Film opowiada o pewnym Żydzie który miał przyjaciela-pisarza. Trzykrotnie żonaty, trzecią żonę poznał na weselu z drugą. Wybiegł z wesela za trzecią do pociągu, rozwiódł się później dla niej. Miał z nią dzieci. Przyjaciel-pisarz zginął w niewyjaśnionych okolicznościach....
Widziałem fanowski trailer szybkich i wściekłych 8:
https://youtu.be/mwcHo00zC7Q
W 1:20 zaczynają się pojawiać ujęcia z czarnym fordem mustangiem. Może ktoś powiedzieć z jakiego to filmu?
Byłbym wdzięczny
Kojarzy ktoś film w którym była taka scena..? Jakaś grupa znajomych siedziała sobie w nocy gdzieś w plenerze i coś tam rozmawiali i nagle padło pytanie kto czego żałuje w życiu. Większość odpowiedziała raczej coś zabawnego, ale jeden chłopak stwierdził, że idzie do domu i po jakimś czasie poszła za nim dziewczyna,...