szukam filmu ale nie pamietam tytul, ale wiem ze grupa mlodych ludzi zamyka sie w bunkrze i jedna z nich ma klucz ale nie chce otworzyc klapy ,pozniej oni sie zabijaja ktos cos wie?
Witajcie! Mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc :)
Proszę piszcie tytuły filmów, które warto zobaczyć w naprawde nudne wieczory. Wszystkie rodzaje: od komedii romantycznych do horrorów. Czekam na Wasze propozycje. Z góry dziekuje !!
Wie ktoś może, gdzie można obejrzeć stare filmy, takie nawet z 1930r.? A jeszcze lepiej ściągnąć,
bo na thepiratebay nie zawsze są. Jakieś archiwum, czy coś.
szukam filmu ale nie pamietam tytul, ale wiem ze grupa mlodych ludzi zamyka sie w bunkrze i jedna z nich ma klucz ale nie chce otworzyc klapy ,pozniej oni sie zabijaja ktos cos wie?
Szukam filmu który oglądałam w dzieciństwie na kasecie VHS z wypożyczalni.
Opowiadał on o grupie ludzi szukających zamku, który zmieniał swoje położenie.
Wśród grupy poszukujących był niewidomy, siwy, stary czarodziej.
Pamiętam, że była scena, w której to wspomnianemu czarnoksiężnikowi wyrastały szybko paznokcie i...
Jakiś czas temu na TVP kultura leciał film, bodajże brytyjski. Tytuł był chyba przybranym imieniem kobiety ok.50, która zatrudniła się w "domu uciech". Jej praca polegała na "trzepaniu" facetom przez dziurę w scianie. Siedziała w małym pomieszczeniu. Pod koniec wyjawia koleżankom czym się zajmuje. Ktoś zna tytuł? ;)
szukam fajnych strasznych horrorów :)
mam nadzieję że ktoś poleci coś strasznego, z góry dziękuję i pozdrawiam
Witam.
Poszukuje komedii, w której było bodajże przyjęcie i przyjaciele. Na tym przyjęciu zjawił się azjata z żoną I otwarcie ją przy nich upokarzal, a ona stała uśmiechnięta. Oni byli dosyć zdziwieni o co chodzi, a azjata powiedział im że ona nie rozumie angielskiego i tylko kiwa głową. Po czym obraził ją, kiwnal...