Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów tego typu, interesuje mnie ten temat. Znacie coś ciekawego?

film w którym nastolatkowie mają dziecko, i ta dziewczyna chce oddać je do adopcji, a chłopak się nie zgadza, chce sam wychować dziecko, ojciec mu pomaga.

Puścili kiedyś film w telewizji , był o nauczycielu muzyki który miał chorego syna , który chyba wyzdrowiał na koniec filmu czy coś...

Czy ktoś kojarzy może film, w którym była scena: że dziewczyna 'złapała' w pułapkę (taki jakby dół) żołnierza (lub kogoś takiego). Miał on zostać zabity, ale ona na to nie pozwoliła. Więcej nie pamiętam, film widziałam ok. Roku 2003. Bardzo mi zależy, żeby wiedzie, co to był za film

Witam....
Szukam właśnie filmów typu "Zostać Legendą " , Fighter , Never Back Down , Siła Spokoju
Wiecie o co chodzi ^^
Jak znacie jakieś to poproszę o tyltuły :)

Chodziło o sprawdzanie reakcji pilotów podczas napromieniowania. Małpy latały w symulatorach, był to dramat dosyć dobry. Jakiś młody tam zaczął pracować i jakiś czarny już tam pracował. Kilku małpom chyba udało się uciec (samolotem). Film z końcówki 80-tych albo początek 90-tych. Pamięta ktoś?

Proszę o tytuł filmu :) był w nim fragment, że chłop latał po urzędzie od pokoju do pokoju, i ciągle był z czymś odsyłany - brak pieczątki, zły kolor broszury itd. Stary film, wydaje mi się, ze francuski.

Życie jest piękne

Hej, szukam tytułu filmu, który oglądałem już spooory czas temu. Był to horror/sci-fi/thriller. Film opowiada o małżeństwie, w którym kobieta jest w ciąży (aktorka była blondynką o krótkich włosach o ile dobrze pamiętam), przez 3/4 filmu nie dzieje się nic specjalnego, pod koniec okazuje się, że jej mąż (nie wiem czy...

więcej

Widziałem kiedyś jakiś chiński fantasy. Pamiętam scenę jak dziewczynka chciała zakosić bułkę martwemu żołnierzowi i jakaś ''laska duch'' jej zwróciła uwagę xD wiele nie pamietam ale chyba był wyładowany cgi ...