Hej, szukam tytułu filmu, który oglądałem już spooory czas temu. Był to horror/sci-fi/thriller. Film opowiada o małżeństwie, w którym kobieta jest w ciąży (aktorka była blondynką o krótkich włosach o ile dobrze pamiętam), przez 3/4 filmu nie dzieje się nic specjalnego, pod koniec okazuje się, że jej mąż (nie wiem czy...
więcejWidziałem kiedyś jakiś chiński fantasy. Pamiętam scenę jak dziewczynka chciała zakosić bułkę martwemu żołnierzowi i jakaś ''laska duch'' jej zwróciła uwagę xD wiele nie pamietam ale chyba był wyładowany cgi ...
Witam. Szukam podobnych filmów do Backcountry (http://www.filmweb.pl/film/Backcountry-2014-689850) lub Turysta (http://www.filmweb.pl/film/Turysta-2014-709434) czyli mniej więcej takich w których para zakochanych/małżeństwo gdzieś wyjezdza i znajduje się w niebezpiecznej sytuacji z której muszą wybrnąć, przetrwać.
Z...
nie mogę sobie przypomnieć tytułu czarno białego filmu w którym dziewczyna nie chce wyjść za mąż za bogatego wybranka swojego ojca, na złość zaręcza się z biednym, romantycznym artystą, poetą, z którym podróżuje. W dniu ich ślubu ten bogaty przychodzi do niej i ją całuje, dziewczyna uświadamia sobie, że robiła to tylko...
więcej
Cześć Wam.
Szukam bajki/baśni, która leciała pod koniec lat 90' (w 1997, może w 1998 czy 1999) w tv. Być może było to w ówczesnej tvp 3/tvp regionalna. Jedyna scena jaką pamiętam z tej bajki, to jakaś postać (chyba dzieciak) płynący łódką z diabłem. Tylko tyle kojarzę.
Pamiętam, że wtedy na tvp 3/regionalna leciało...
Film opowidał o jakieś wyprawie na potwora czy ich gniazdo.
Wysłano do tej misji kilka kobiet i mężczyzn. Mężczyźni głównie mieli za zadanie je ochraniać, ponieważ kobiety dysponowały jakaś dziwną mocą. Miały laptopy (coś podobneg) dzięki którym zmieniały rzeczywistość. np. Ostrza pojawiały się znikąd i zabijały te...
Hello. Długo już szukam bajki z dawnych lat. Pamiętam tylko że dziewczynka zostaľa porwana I uwięziona w studnii . Porywacze szukali skarbu diamentu chyba. Na ratunek dziewczynce ruszyły myszki ( chyba ). Okazało się że skarb był zaszyty w pluszowym misiu/lalce którego maľa miała ze soba w studnii. Kurde więcej nie...
Jak na film na podstawie gry,ktorej fabula jest plytka jak kauze latem-wyszedl calkiem interesujaco!Brakowalo mi troche roznorodnosci potworow z gry,lecz i to rekompensuje ciekawe wyjasnienie ich stworzenia.Fajna jest rola Karla Urbana,a za to The Rock jak zwykle sie nie popisal...Fabula nieco siada tak pod koniec...
Czesc szukam filmu jednak nie pamietam ani tytulu ani za bardzo fabuly jedyne co pamietam to ze pewna dziewczyna opiekuje sie jakims domem lub domem i dzieckiem i ktos do niej dzwoni i jakby ja przesladuje nie wiem czy cala akcja toczy sie tylko w tym domu czy rowniez w innych miejsach jak ktoa ma jakies pomysly dajcie...
więcej