Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

4 części 'strasznego filmu' są najleopsze.

Witam, od razu chcę wspomnieć, że przejrzałem (chyba) każdy temat ze średniowieczem w tytule, nie znalazłem niczego dla siebie więc postanowiłem poszukać szczęścia tutaj.
No więc wymagania:
-Zrobiony po 90 roku.
-Klimat (najważniejszy podpunkt).
-żadnych smutów, możliwie najmniej romansów.
-Żeby cokolwiek się...

Szukam filmu
Wszystko dzieje się na statku,pamiętam że zaplątała sie tam jakaś dziennikarka
Wszystko filmowała
Pamiętam że spawali pod wodą,doszło do wypadku
Kapitan po filmie kobiety doszedł że zostały naruszone przepisy bo agregat dymił

Film z przed kilku ładnych lat. Prawdopodobnie brytyjski. Malarz romansuje z córkami dyrektorki szkoły, w której pracuje. Jedna z ostatnich scen to skandal gdy rada albo nauczyciele odkrywają akt jednej z córek w pokoju "Casanovy". Trochę to chaotyczne ale to jedyne dane jakie pamiętam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmów, których akcja dzieje się w faszystowskich Włoszech.

film o chłopaku, który terroryzuje dziadka który był nazistą czy jakoś tak..... a drugi o chłopaku, który dowiaduje się, że jego ojciec był nazistą (ten to chyba niemiecka produkcja)

Wybitny twórca z Czech od 10 lat nie nakręcił filmu. Czy zakończył karierę, wiecie coś? Co się z nim dzieje.

Cześć. Szukam filmu (chyba filmu- sam nie pamiętam czy był to film o tym, serial czy tylko jakaś retrospekcja). Akcja rozgrywała się chyba w Japonii. Głównym bohaterem był tam facet, nieszczególnie chyba zamożny. Znalazł on dziewczynę mającą bogatego ojca, który prowadził tam jakieś swoje duże i dobrze prosperujące...