Witam, mam pytanie odnośnie obrazu zawartego w tym filmie, a dokładnie chodzi mi o obraz palonej na stosie wiedźmy. Było to stworzone na potrzeby filmu? Można jakoś dojść do zdjęcia całego obrazu w lepszej jakości?
Witam, poszukuje filmu który oglądałam jakieś 12 lat temu.
Był to film czarno-biały o facecie który poszukiwał części księgi ktore były ukryte w rożnych miejscach, miedzy innymi na cmentarzu w trumnie. Pamietam jeszcze ze temu facetowi towarzyszyła kobieta a gonił ich jakiś ?!wampir?! Nie wiem dokładnie :/ pamietam...
Niewiele pamiętam, no ale Wy jesteście niezawodni! Stawiam na lata '90 chociaż mogę się mylić(!)
Pamiętam, że kręcili jakiś film, szukali aktorów oczywiście sami amatorzy się trafili. Była jedna scena, kiedy namówili jednego z "aktorów" do przebiegnięcia przez autostradę w tą i z powrotem. Wmówili mu, że to zawodowi...
Dawno temu obejrzałem film na Polsacie.O ludziach którzy walczyli z ludźmi którzy byli ubrani w skóry niedźwiedzi pamiętam że zbierali głowy pokonanych wodzów czy jakoś tak.Pamięta też że był tam chyba jakiś arab który im pomagał jedną z bardzie charakterystycznych scen tego filmu było gdy ci ludzie ubrani w skóry...
Chciałabym bardzo poprosić o jakiś fajny tytuł z zakresu filmów romantycznych. Proszę, tylko nie tandetny i ze sztucznym happy endem - ostatnio tylko na takie trafiam. Z góry z całego serduszka dziękuję!
Oglądałem te filmy jeszcze jako dzieciak. Pomóżcie proszę!
Tutaj opisy:
1) W filmie tym chyba kobieta miała w swojej głowie jakąś pigułkę, która wywoływała u niej ból głowy. Okazało się, że jest to jakaś "bomba", która gdy kobieta przestanie jechać autem, wybuchnie. Pamiętam, że sprawiało jej to dużo ból, waliła...
Poszukuję filmu w którym kobieta zabija bodajże swojego męża i próbuje pozbyć się jego zwłok. Pomaga jej druga kobieta, chyba jej koleżanka, czy coś w tym stylu. Próbują między innymi zmiksować jego ciało w blenderze. Na koniec okazuje się, że facet żyje i ucieka z tą drugą kobietą.
Witam , oglądałam 3 lata temu film o pewnym małżeństwie w które wkradła się rutyna i obydwoje wpadają na pomysł ,żeby sie zdradzić ale żadne z nich później o zdradzie ma nie mówić .W końcu dzieje sie tak ,że żadne z nich sie nie zdradza ale oni udają że sie zdradzili ... Pomoże ktoś ;d?
Witam, poszukuję filmu przygodowego, którego główną fabułą jest czarny sportowy samochód, który bierze udział w wyścigach. Wiem, że chyba kierowca umiera, potem wraca jako duch i nadal się ściga tym samochodem, w trakcie wyscigu giną też inni kierowcy ..... będę wdzięczny za tytuł i pomoc :)
Witam, poszukuję długiego filmu ( podzielonego na kilka części) lub krótkiego serialu.(formy nie pamiętam dokładnie). Był w TV ( chyba TVP2, późnym wieczorem) dobrych kilka lat temu . Fabuła : Kilku przyjaciół meksykańskich/ latynoskich wiodło życie wpół przestępcze. Pewnego razu zostali pojmani, trafili do...