Witam , oglądałam 3 lata temu film o pewnym małżeństwie w które wkradła się rutyna i obydwoje wpadają na pomysł ,żeby sie zdradzić ale żadne z nich później o zdradzie ma nie mówić .W końcu dzieje sie tak ,że żadne z nich sie nie zdradza ale oni udają że sie zdradzili ... Pomoże ktoś ;d?
Witam, poszukuję filmu przygodowego, którego główną fabułą jest czarny sportowy samochód, który bierze udział w wyścigach. Wiem, że chyba kierowca umiera, potem wraca jako duch i nadal się ściga tym samochodem, w trakcie wyscigu giną też inni kierowcy ..... będę wdzięczny za tytuł i pomoc :)
Witam, poszukuję długiego filmu ( podzielonego na kilka części) lub krótkiego serialu.(formy nie pamiętam dokładnie). Był w TV ( chyba TVP2, późnym wieczorem) dobrych kilka lat temu . Fabuła : Kilku przyjaciół meksykańskich/ latynoskich wiodło życie wpół przestępcze. Pewnego razu zostali pojmani, trafili do...
Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, był puszczany na TVN. Były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa jakiś bandytów, i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić (nie używali broni) . Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Były takie akcje że...
Kojarzę tylko historię, niestety nie pamiętam nawet czy to z filmu, czy z reportażu, dokumentu... W każdym razie chodzi o dziewczynę, do której domu ktoś się włamał, ona udając, że zamawia pizze wezwała pomoc. Cały czas wydaje mi się, że był to jakiś sensacyjny film, ale pewności nie mam.
Taki wątek mi się ostatnio...
Może ktoś ma pojęcie z jakiego filmu to scena.
https://www.youtube.com/watch?v=jOfxkYOrp3A
Jedna z dziwniejszych rzeczy jakie widziałem...
Witam. Poszukuję filmu, który niedawno leciał ma HBO jak się nie mylę. O dziewczynie, która trenowała karate. Tytułem było imię. Chyba pochodzenia amerykańskiego. Fakt nie jest to dobrze wytłumaczone, ale mam nadzieje, że ktoś to skojarzy. C:
Witajcie forumowicze, zwracam się do Was o pomoc w przygotowaniu listy filmów, które były kręcone na Starym i Nowym mieście w Warszawie. Lista jest mi potrzebna w celach zorganizowania spaceru tematycznego po Warszawskiej starówce i okolicach dla uczniów szkolnych i gimnazjalnych. Mam już w głowie kilka pomysłów na...
Witam poszukuje filmu: Mama z synem przeprowadzili się w nową miejscowość, chłopak poszedł do nowej szkoły który był w niej gnębiony, grupa osob w tej szkole domagało od niego codziennych pieniedzy, raz telefonu, chlopak to olal i gdy wracal ze szkoly ta grupa osob napadła go na ulicy i zaciagla go do bramy po czym go...
więcej