Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Był nadawany kiedyś na TVP 1. Umiera starsza kobieta przed śmiercią wyjawia córce kto jest jej prawdziwym ojcem. Ów ojciec jest głową bogatej rodziny, córka postanawia odszukać tą rodzinę i nawiązać kontakt. Relacje z nowo poznanymi krewnymi są bardzo skomplikowane, przyrodnia siostra chce ją zabić. Główna bohaterka ma...

więcej

Proszę o pomoc
Szukam filmu, który już parę razy leciał w telewizji, więc nie należy do najnowszych
Dom nad klifem, jakieś samobójstwo(?) sprzed kilkunastu lat, kobieta rzuciła się z klifu ( chyba miała białą suknię i czarne, długie włosy), jakiś facet lub ta kobieta przebywa w tym domu, słyszy jakieś szmery zza...

pamietam ze ogladalam go dawno temu,jacys bandyci postrzelili mloda dziewczyne ona byla wtedy w wodzie. Mysleli ze ja zabili ale jednak ona postrzelona przezyla.Potem byla scena w domu w ktorej ona wsadzila reke do zlewu tego bandyty i wlaczyla mlynek do smieci. Pamietam tylko tyle ;c

Cześć ! Poszukuje filmu który oglądałem jakichś ładnych 7 lat temu, oglądałem go w stanie nie ważkości XD lecz parę obrazów wyryło mi się na zawsze w pamięci.
Jest to film produkcji francuskiej dokładnie nie pamiętam o czym on był lecz akcja działa się w różnych miejscach. W gospodarstwie rolnym zjawił się mężczyzna...

więcej

Szukam luźnego filmu może to być film akcji, animacja, komedia albo film podobny do filmów "Praktykant" lub "Stażyści".
Wielkie dzięki za pomoc sam szukam czegoś takiego ale nie mogę znaleźć. :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam trzech filmów , których nie mam sposobu znależć w necie.
To są stare filmy. Gdzieś w przedziale lat 80 i 90-tych. Gdzieś tak do roku 96. Dalej to chyba nie.
1. To był film o jakieś kobiecie która była blondynką i byłą macochą dla jakiegoś małego chłopca o czarnych włosach. Ona chyba mieszkałą z tym chłopcem i...

więcej

Filmy o miłości. Gdzie kobieta opiekuje się chorym mezczyzna i się w sobie zakochują ;) ?

Czy może ktoś z wielbicieli kina polecić film, którego istotnym motywem byłoby odwrócenie się dzieci-uczniów od swojego stwórcy-ojca-nauczyciela ( które z nim walczą świadomie lub nie)?
Raczej nie interesuje mnie film o tematyce religijnej lub bunt maszyn przeciw ludziom, ale z braku propozycji także te są mile...

Witajcie kochani.Może ktoś pomoże mi odnaleźć serial który mi się przypomniał z przed lat.Serial pochodzi gdzieś z początku lat 90-tych.Jest specyficzny,bohaterka ,kobieta gra kilka ról na raz przebrana za mężczyzn gdzieś na zachodzie lub południu usa.Jest to serial komediowy typu na imię mi earl,trochę...