Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1) Film opowiada o rodzinie, w której jest chory chłopiec i aby mu polepszyć trochę życie, rodzice decydują się na budowę łodzi i na zamieszkanie na niej, gdyż powietrze nad wodą lepiej wpłynie na jego zdrowie.I jest tam scena jak ojciec buduje łódź.
2) Z tego filmu pamiętam tylko taką scenę, a mianowicie, dziewczyna...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie wiem czy to horror ale wiem że była grupka chłopaków i zabijali blondynki w lesie. Ale była taka jedna blondynka która trenowała od dziecka żeby w końcu sie z nimi zmierzyć i ich zabić. To chyba była taka gra tych chłopaków czy coś.Proszę o tytuł! Dziekuje.

a wiec szukam filmu , nie pamietam jakis zbyt szczegolowych scen ale moze tyle wystarczy
grupka ludzikow jedzie gdzies bialym autem udezaja w jakies wlochate cos i nie wiem czy przez to spadaja z skarpy czy pozniej spadaja z skarpy ale na pewno spadaja i zaczynaja wedrowke ^.^ i atakuja ich jacys ala jaskiniowce...

Cześć. Szukam filmu. Wydaje mi się że oglądałam go w zeszłe wakacje. Nie jestem pewna czy to horror. Opowiada on o grupce chłopaków co zabijali blondynki ale potem jakaś blodnynka trenowała chyba od dziecka żeby w końcu ich podpuścić i ich zabić. Przepraszam że mój opis jest taki chaotyczny ale nie umiem go zbytnio...

mężczyzna zostaje sam w domu przychodzą do niego dwie piękne kobiety podczas ulewy i biorą u niego kąpiel następnie namawiają go do zdrady. Kolejnego dnia przychodzą znowu by go ukarać za to co zrobił swojej żonie i dziecku

Co to za film ?
Dawno temu go oglądałam , ale nie pamiętam dokładnie tytułu.
W jakimś mieście mieszkała sobie matka z synem , który miał szczurka.
Później trafił on (chłopak) do szpitala i siedział razem z tym swoim szczurkiem.
W mieście wybuchła epidemia. I ta jego matka pracowała w jakimś FBI czy coś i razem z...

więcej

Witam poszukuję filmu opowiadającego prawdziwą hostorię polaka, który został niesłusznie skazany za niepłacenie podatków , miał chyba jakąś firmę produkującą komputery , pozbawiono go całego majątku , trafił do więzienia , po kilku latach wyszło na jaw , że wyrok był nie słuszny, koleś obecnie ma jaką fermę owiec w...