Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hej szukam filmy pamiętam tylko ze tak zaczołem oglądam po 30 minucie był jakis gość na takiej placy na takim piasku i tam były samochody i taki dziadek tam siedział i przyszedł do niego ten gość ten stary chciał wody ten mu nie dał i poszedł do domu w nocy jak spał z zoną wstał i powiedział ze musi cos zrobic poszedł...

więcej

Prosze o polecenie dobrego filmu

poszukuje dramy podobnej do moorim school.Jakieś walki albo moce.Wątek taty z synem może być też.O szkole czy coś.

hej szukam filmu pamiętam tylko ze tak zaczołem oglądam po 30 minucie był jakis gość na takim placu na takim piasku i tam były samochody i taki dziadek tam siedział i przyszedł do niego ten gość ten stary chciał wody ten mu nie dał i poszedł do domu w nocy jak spał z zoną wstał i powiedział ze musi cos zrobic poszedł...

więcej

Pewien mężczyzna ma żonę i małego synka.Wróg tego faceta zabija mu tą żonę i uprowadza syna.Jednak mężczyzna myśli że ten syn też nie żyje.Ten wróg wychowuje to dziecko jak swoje.Dziecko wyrasta na młodego,całkiem ładnego chłopaka.Nie jest świadomy swojego uprowadzenia i myśli że to jego ojciec.Przez przypadek poznaje...

więcej

Witam serdecznie i z góry dziękuje! :)

Tak jak w temacie; w tym filmie: min. jacyś ludzie żyjący na płaskiej ziemi próbują się dowiedzieć jakiej płci jest dany żółw.
Żyją oni w takim trochę "fantazyjnym" mieście.

Praktycznie tyle pamiętam, jeśli macie jakieś tytuły wam przychodzą do głowy, proszę podzielcie się!...

więcej

Kilka lat temu oglądałem film, o człowieku który trafił do więzienia, w tym więzieniu zdobył sobie sympatię współwięźniów jak również dyrektora pisaniem pism prawniczych, pomocą w zdobywaniu środków na bibliotekę itd

Heja jestem tu nowa i możliwe, że był już taki temat, ale mimo wszystko porusze go jeszcze raz. Uwielbiam horrory i jestem ciekawa jakie horrory najbardziej lubicie, a których byście mi i innym napewno nie polecali. Gorące pozdrowienia ;* Moje top 10 1. Koszmar z ulicy wiązów 2. The ring 1...

więcej

Jak wygląda wasze Top 10? Moje następująco :

1 Forrest Gump
2 Człowiek w ogniu
3 Skazani na Shawshank
4 Bliskie spotkania trzeciego stopnia
5 Zielona Mila
6 Szeregowiec Ryan
7 Gwiezdne Wojny (całość)
8 Cienka Czerwona Linia
9 Gladiator
10 Bravehart

Witam :)
Jakie są wasze ulubione filmy? Szukam jakiś ciekawych pozycji do obejrzenia. Oto moje top 10:

1. Podziemny krąg,
2. Pulp Fiction,
3. Chłopcy z ferajny,
4. Mroczny rycerz,
5. Django,
6. Nietykalni,
7. Siedem :)
8. To nie jest kraj dla starych ludzi,
9. Zaginiona dziewczyna,
10. Żądło.