Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć. Czy ktoś kojarzy może film z motywem zamiany ciał/dusz (coś jak teleportacja) ? Choć jest to metoda powszechnie stosowana, główny bohater jeszcze nigdy tego nie robił. Jednak sytuacja (biznesowa?) zmusza go do odbycia pierwszej takiej podróży. Nie wszystko odbywa się zgodnie z planem i jego ciało/dusza gdzieś...

więcej

Cześć. Szukam filmu w którym chłopak pisał do dziewczyny list, były dwie wersje tego listu jedna oficjalna, a w drugim pisał swoje "fantazje seksualne". Pomyliło mu się i dał młodszej siostrze tej dziewczyny która mu się podobała zły list ten z fantazjami. Jeżeli ktoś kojarzy byłbym wdzięczny za tytuł

Kiedyś oglądałam film o dziewczynie która została porwana i chyba transportowana furgonetką w jakieś miejsce i na koniec filmu oni pojechali na jakiś postój i tam było takie urwisko i ona z niego skoczyła. Ogólnie porwali ją by była prostututką.

Hej,
szukam filmu o prawniku, który broni czarnej striptizerki/prostytutki, ktora zostala zgwalcona przez goscia z bractwa na uniwersyteckiej imprezie. Prawnik naraza swoja kariere zeby rozwiklac te sprawe. Ojciec dzieciaka chce go najpierw przekupic, pozniej go zastrasza. Na sam koniec dzieciak okazuje sie...

Cześć,
Szukam filmu, ale za nim nie pamiętam jak się nazywał ;/ Główną bohaterką jest dziewczynka(13-14 lat) chodzi ona do tej samej szkoły tańca(chyba baletowej, albo jakieś akademii dla artystycznie uzdolnionych) co jej starsza siostra. Żyje ona w cieniu siostry, która jest super uzdolniona i lubiana przez...

Poszukuję tytułu filmu, który oglądałem dobre kilka lat temu. Film czarno-biały, akcja dzieje się na statku, na który pewien mężczyzna zabrał kochankę, której kazał nie wychodzić z pokoju, na owym statku byłą również żona mężczyzny. Kobieta mimo zakazu wyszła i nieświadomie zaprzyjaźniła się z żoną. Mogłem trochę...

Dawno temu widziałem bodajże komedie, w której małżeństwo w obawie przed wybuchem jakiejś bomby zeszli do schronu. W schronie spędzili albo 30 albo 40 lat, w międzyczasie urodził im się syn. W dalszej części filmu bohaterowie wychodzą ze schronu, syn chyba poznaje dziewczynę... Czy komuś coś to mówi?

1. Akcja rozgrywa się w przyszłości, w kosmosie lub na Ziemi przy rozwiniętej technologii. Kosmici współpracują z ludźmi, by zweryfikować, czy bezpieczne będzie przekazanie im swojej wiedzy. Teraz uwaga - kosmici wyglądają jak dinozaury. Mówią ludzkim głosem (pewnie po angielsku) i przypominają raptory z "Parku...

Poszukuję filmów podobnych do "Elitarni" i " Elitarni 2 "

http://www.filmweb.pl/film/Elitarni-2007-376957

http://www.filmweb.pl/film/Elitarni+-+Ostatnie+starcie-2010-561006

Ogólnie szukam filmów o jednostkach specjalnych policji i wojska.
Jakie możecie polecić

Film pierwszy jest o rodzinie ktora odnalazła wode chyba ze zródla ktora dala im niesmiertelnosc. Od tego czasu musieli przemieszczac sie z miejsca na miejsce by sasiedzi nie nabierali podejzen. W koncu jeden z synow zakochal sie w jakies dziewczynie i kiedy znow musieli uciekac, poprosil ja aby napila sie wody i na...

więcej