Kiedyś oglądałem i raczej nie jest z tych starszych filmów.
Mniej więcej chyba chodzi o człowieka który ma nakręcić jakąś reklamę TV i ma problem z nią (nie chce jej robić czy ma inną wizję jej zrobienia). A w między czasie przypomina sobie swoją historię życia dobre i złem momenty (o kobietach, dorabianiu się i chyba...
Od prawie tygodnia poszukuje filmu który oglądałem dobre 8 lat temu :) młoda dziewczyna wyjeżdza na farme pomóc budować dom,zakochuje sie w niej dwóch chłopaków .Wyjeżdza z jednym do domu jego rodziców ,bawią sie tam w chowanego,ona chowa się w wannie w której jego matka popełniła samobójstwo..Potem jak spedzili ze...
Witam, szukam filmu, który kiedyś obejrzałem, ale zapomniałem tytułu. Film był o dziewczynie, która dostaje prace w dość nieprzeciętnym barze coś typu striptiz, ale nie do końca. Jedyne co pamiętam to, że jak jakiś Pan się spytał czy dostanie szklankę wody to kelnerka oblała go wodą z węża strażackiego z tekstem "...
Polecacie jakiś dobre filmy o tematyce wirusa zarażającego wszystko w stylu Resident Evil lub World War Z
Poszukuje tytułu filmu o chłopaku ktory grał w bejsbol i był ogrodnikiem u bogatych ludzi.... Mieszkała w tym domu taka blondynka i sie zakochali w sobie.... Cos w tematyce wygrane marzenia czy cos w tym stylu. Pomozcie
W telewizji puszczali kiedyś film (z jakieś 10 lat temu), przedstawiający historię prywatnego detektywa oraz młodej matki z chorą dziewczynką. Gatunek filmu nie jest mi znany, ale jest dziwny i pomieszany (science-fiction i jakby dramat kryminalny). Najistotniejszy jest początek filmu, który zapamiętałam, a który jest...
więcej