Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Komedia. Opowiada o starszym dziadku dyrygencie (a może śpiewaku?) który po wypiciu jakiejś tajemniczej substancji pięknie śpiewa. Wiem że gdzieś w połowie kradną mu ten napój (albo go gubi nie wiem :P) i przez przypadek znajduje go bezdomny który również robi karierę w operze.

witam. oglądałem kilka lat temu horror. ale nie pamietam tytulu.Grupa nastolatków nocowała chyba w lesie i dziewczyna pokłuciła się ze swoim chłopakiem . pamietam ze była dziewica. Gdy sie pokłucili uciekła od niego i odkryła zaginiony dom albo klasztor. Gdy weszła tam to znalazł ją jakiś facet i zamknoł w jakims...

Komedia romantyczna, facet jedzie samochodem i spotyka na odludziu dziewczynę w sukni ślubnej, ona się dosiada, cała akcja toczy się w tym samochodzie i w stacjach przy drodze i w którymś sklepie facet zauważa w gazecie, że jego towarzyszka jest uciekinierką z psychiatryka. Bardzo proszę o odpowiedź!! :)

Hej,
Potrzebuję serial (dramat) który wpasowałby się między wyżej wymienione.
Ma wzruszać i wciągać. Poradźcie coś:)
Pozdrawiam,

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Moi kochani!
Szukam filmów w klimacie mrocznych, makabrycznych baśni nie koniecznie dla dzieci. T

Czegoś w...

Witam, szukam film który obejrzałem w dzieciństwie. W filmie zabawki "ożyły" i buntowały się przeciwko ludziom. Pamiętam np. scenę oblężenia domu ;) Ktoś coś podpowie?

dziala kim jest i szantazem zmusila go do malzenstwa,gdy chcial od niej odejsc zakablowala go i wrocil do wiezienia

użytkownik usunięty

skończyłam oglądać Krampusa i o dziwo bardzo mi się spodobał. Polecicie jakieś filmy w tym klimacie? Oprócz filmów Tima Burtona, bo te są już obejrzane :)