Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wymieńcie proszę filmy gdzie reżyseria walk jest na podobnym poziomie.

Filmy osadzone w kulturze Majów, Azteków.
Byle nie tytuły dot. podboju Ameryki.
Pozdrawiam,

Chciałbym aby ktoś mi polecił taki film, w którym giną po kolei ludzie i wszyscy zastanawiają się kto jest zabójcą. Najlepiej z jakimś zaskakującym zakończeniem.
Poza tymi:
- Tożsamość
- Łowcy umysłów
- Show (z Pazurą)
Bo te już oglądałem.

Film ogladałem na kasiecie VHS a z tego że przepadła chciałem strszym zrobic niespodzianke na święta ... Głównymi bohaterkami sa kobiety cos ala Aniołki Charliego, pełna zawrotów akcji pościgów motorówkami, poduszkowcem motywy z cyklu mały wybuchający sterowany samochodzik ... i scena gdzie kobieta zostaje zabita...

Please help!Wie ktos gdzie moge go kupic lub sciagnac?

Już dość dawno oglądałam "Lśnienie" i niestety zawiodłam się spodziewałam się czegoś naprawdę mocnego co sprawi że będę się bała niestety tak się nie stało z trudem wytrwałam do końca filmu. Kompletnie nie rozumiem co w tym filmie jest nadzwyczajnego pomimo iż każdy zachwala ten film i uważa za arcydzieło...

Witam. Od jakiegoś czasu próbuje odnaleźć film lecz z marnym skutkiem. Film nie należy do najnowszych bo oglądałem to dobre kilka lat temu. Produkcja jest prawdopodobnie amerykańska, a fabuła opowiada o grupie uczniów jakiegoś liceum bądź o studentach źle się uczących, lubiących imprezy itp. Z tego co mi się wydaje...

Oglądałem kiedyś pewien film: znająca się z dzieciństwa para spotyka się po latach, są już w starszym wieku. Zakochują się w sobie, ona jednak ma zazdrosnego męża. Pamiętam koniec filmu. Ci zakochani byli w pustym kościele on wszedł na galerie i zaczął grać na organach. Ona obracała się w rytm muzyki, nagle straciła...

więcej

Grupa nastolatków włamują się do jakiegoś budynku żeby wziąć testy do egzaminu. Pomaga mu jedna dziewczyna która jest córką Ojca który jest właścicielem tego budynku

Hej wszystkim!

Jak w tytule. Polecicie coś? Proszę, tylko nie wymieniajcie LOTR, Hobbit czy Lochy i Smoki. Oglądałem wszystkie te filmy.

Mogą być też niskobudżetówki.

Pozdrawiam!