Chciałbym aby ktoś mi polecił taki film, w którym giną po kolei ludzie i wszyscy zastanawiają się kto jest zabójcą. Najlepiej z jakimś zaskakującym zakończeniem.
Poza tymi:
- Tożsamość
- Łowcy umysłów
- Show (z Pazurą)
Bo te już oglądałem.
Film ogladałem na kasiecie VHS a z tego że przepadła chciałem strszym zrobic niespodzianke na święta ... Głównymi bohaterkami sa kobiety cos ala Aniołki Charliego, pełna zawrotów akcji pościgów motorówkami, poduszkowcem motywy z cyklu mały wybuchający sterowany samochodzik ... i scena gdzie kobieta zostaje zabita...
Już dość dawno oglądałam "Lśnienie" i niestety zawiodłam się spodziewałam się czegoś naprawdę mocnego co sprawi że będę się bała niestety tak się nie stało z trudem wytrwałam do końca filmu. Kompletnie nie rozumiem co w tym filmie jest nadzwyczajnego pomimo iż każdy zachwala ten film i uważa za arcydzieło...
Witam. Od jakiegoś czasu próbuje odnaleźć film lecz z marnym skutkiem. Film nie należy do najnowszych bo oglądałem to dobre kilka lat temu. Produkcja jest prawdopodobnie amerykańska, a fabuła opowiada o grupie uczniów jakiegoś liceum bądź o studentach źle się uczących, lubiących imprezy itp. Z tego co mi się wydaje...
Oglądałem kiedyś pewien film: znająca się z dzieciństwa para spotyka się po latach, są już w starszym wieku. Zakochują się w sobie, ona jednak ma zazdrosnego męża. Pamiętam koniec filmu. Ci zakochani byli w pustym kościele on wszedł na galerie i zaczął grać na organach. Ona obracała się w rytm muzyki, nagle straciła...
więcejGrupa nastolatków włamują się do jakiegoś budynku żeby wziąć testy do egzaminu. Pomaga mu jedna dziewczyna która jest córką Ojca który jest właścicielem tego budynku