Witam,
Szukam filmów w których faceci w garniturach, dobrze wyszkoleni wzajemnie się okładają lub jeden facet w garniturze tłucze się z kimś.
Pozdrawiam,
Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, był puszczany na TVN. Były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa jakiś bandytów, i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić (nie używali broni) . Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Były takie akcje że...
Był pan w średnim wieku, jakiś zegarmistrz. Przyszedł do niego mężczyzna i dał mu zlecenie na wykonanie zegarka (chyba takiego na łańcuszku, ale nie jestem pewna). Zegarmistrz go wykonał, pamiętam, że po tym, jak dał klientowi, rozstali się, chyba mieli się już nie zobaczyć, ale po jakimś czasie ten zegarmistrz zaczął...
więcej
Witam,
Szukam filmy z dzieciństwa z lat 80/90 akcja toczy się w zrujnowanym mieście ogarniętym wojną chłopiec spotyka starego rycerza przypominającego Don Kichota i dwóch jego kompanów (pierwszy z nich w młodości potrafił nadzwyczajnie szybko biegać jak struś pędziwiatr czy quicksilver, drugi z nich miał nadzwyczajnie...
Szukam tytułu filmu o dwóch nastolatkach (jedna jest na pewno brunetką), które mieszkają chyba w Anglii w latach 50. lub 60.? Ogólnie biednie, kuchenki gazowe, ceglane domki itp. Jedna z nich pisze pamiętnik, albo książkę z wykreowaną postacią w stylu high life, aby uciec z tej biedy i rutyny. Stopniowo dochodzą do...
więcej
film chyba z okolic 2004 - 2008
prawdopodobnie z Adrien Brody - film przedstawiajacy swego rodzaju podroz w czasie gdzie glowny bohater spotykal sie z mala dziewczynka na skraju lasu lub na jakiejs lące. zdaje mi sie ze ta dziewczynka byla jego zona tyle, ze on sie przenosil w czasie i spotykal sie z nia gdy ona byla...
Cześć,
Pamiętam taki jeden film amerykański, ale nie pamiętam tytułu i prosiłbym Was o jakieś podpowiedzi (akurat ktoś będzie może go znał).
Film opierał się głównie na sporcie, a szczególniej na koszykówce. Ta koszykówka jednak została zmodyfikowana. Pamiętam to, że gdy ktoś rzucał do kosza to ktoś z drużyny rywala...