Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć poszukuje filmu w którym facet nie chciał wpuścić do domu swojej żony przez cały film bo w mieście wybuchła jakaś zaraza i w telewizji kazali się zamknąć w domach a ona akurat była wtedy na zewnątrz. Pamiętam jeszcze, że pod koniec okazało się, że to ci w domach powinni zostać "zutylizowani". Ogólnie film o...

Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, był puszczany na TVN. Były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa jakiś bandytów, i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić (nie używali broni) . Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Były takie akcje że...

Film, horror, oglądany w latach 80-tych w TV. Samochód, chyba czerwony, żyjący swoim życiem, żywiący się krwią wysysaną z kierowcy poprzez pedał gazu... Może ktoś pamięta tytuł?

szukam filmu o dwóch kobietach na rowerach sa na wakacjach i je porywaja chyba jedna przezyje

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam Filmu z Harisonem Fordem, wiem tylko, że jedna z ostatnich scen odbywa się w fabryce kawy. Kojarzycie tytuł? Proszę o pomoc

Dzień dobry

Kiedyś, dawno temu, widziałem gdzieś w telewizji film. Tym co z niego zapamiętałem jest motyw hotelu, jeden z bohaterów był chyba gejem (możliwe, że dowiedział się tego w trakcie trwania akcji). Kilkukrotnie pojawiającym się stwierdzeniem, było coś w stylu: "Kiedy twój partner puści przy tobie bąka,...

Szukam filmu, którego akcja toczyła sie w szpitalu lub jakimś obiekcie wojskowym. Główny bohater nie wiedział kim jest i próbował odkryć prawdę o sobie. Na końcu okazało się, ze był to eksperyment, któremu sam bohater się poddał ale tego nie pamiętał. Wiem, że oglądałem go kilka lat temu. Czy ktoś coś kojarzy?

Nie pamiętam tytułu, przekopałam zasoby filmwebu ale bez rezultatu.
Tytuł zawiera coś z "szary, szarak", jest to film świeży, przypuszczam że może z2014/2015 roku. Fabuła dotyczy rodziny (ojciec, mama, dwóch synków) którą zaczynają odwiedzać kosmici. Jest to o tyle trudny czas, że ojciec traci pracę co wywołuje...