Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam Filmu z Harisonem Fordem, wiem tylko, że jedna z ostatnich scen odbywa się w fabryce kawy. Kojarzycie tytuł? Proszę o pomoc

Dzień dobry

Kiedyś, dawno temu, widziałem gdzieś w telewizji film. Tym co z niego zapamiętałem jest motyw hotelu, jeden z bohaterów był chyba gejem (możliwe, że dowiedział się tego w trakcie trwania akcji). Kilkukrotnie pojawiającym się stwierdzeniem, było coś w stylu: "Kiedy twój partner puści przy tobie bąka,...

Szukam filmu, którego akcja toczyła sie w szpitalu lub jakimś obiekcie wojskowym. Główny bohater nie wiedział kim jest i próbował odkryć prawdę o sobie. Na końcu okazało się, ze był to eksperyment, któremu sam bohater się poddał ale tego nie pamiętał. Wiem, że oglądałem go kilka lat temu. Czy ktoś coś kojarzy?

Nie pamiętam tytułu, przekopałam zasoby filmwebu ale bez rezultatu.
Tytuł zawiera coś z "szary, szarak", jest to film świeży, przypuszczam że może z2014/2015 roku. Fabuła dotyczy rodziny (ojciec, mama, dwóch synków) którą zaczynają odwiedzać kosmici. Jest to o tyle trudny czas, że ojciec traci pracę co wywołuje...

Film oglądałem bardzo dawno temu , kilka charakterystycznych scen jakie pamiętam :
Kilkoro ludzi przybywa do jakiejś tropikalnej wioski , jedna z przybyłych tam kobiet zostaje zmuszona do spędzenia nocy z wodzem wioski , następnego dnia wódz ginie
od uderzenia w głowę spadającym orzechem kokosowym albo ananasem...

więcej

Pustynia.
Oddział wojska walczy z talibami broniąc się w jakichś starych ruinach. Mają mało wody, chyba tylko jakąś studnia która jest praktycznie wyschnięta. Talibowie najeżdżają na oddział i pomału go wykruszają. Jest scena jak ciągną przywiązanego do wielbłąda żołnierza po piasku.
Pamiętam była jakaś scena, że...

więcej

Witam! Jestem w dosc problematycznej sytuacji, bo nie wiem czy to zlepek filmow czy jakies dawne i pokrecone z czyms wspomnienie, ale sproboje. Otoz, jest scena ze jakis facet odprowadza kobiete do domu. Kiedy drzwi sie zamykaja, to facet dostrzega ze ze zaczyna zblizac sie jakis potwor/smok?, wylania sie spod...

Kilku filmów

Zgwałcono dorosłą dziewczynę. Oprawca był wysoki,chyba murzyn. Śledztwo nie przynosiło rezultatów, więc matka na własną rękę próbowała go odnaleźć. Jeździła w msc zdarzenia. Koleś jeździł niebieską furą i raz spotkali się chyba w autobusie.

Na początku filmu był wypadek autokarowy, 5osob zginęło. Po...

więcej