Hej ;)
Szukam filmu- niestety kompletnie nie kojarze tytulu... :(
Jedyne fakty ktore kojarze: kobieta byla chlopka zyla w starym domu, na przeciwko domu stala stodola w ktorej ukrywal sie zolnierz/partyzant- na srodku podworka byla studnia. Kobieta pomagala temu mezczyznie. Film jest stary i czarno bialy... pomoze...
film ogladalam kilka dobrych lat temu, nie za bardzo pamietam o co chodzilo ale jakas wojna czy cos, kobieta miala w takim inkubatorze dziecko( plod)na plecach i musiala je uratowac docierajac do morza chyba czekala tam na statek jakis facet jej pomagal i na lodzi puzniej umarl.Troche pokrecone ale tyle pamietam....
Tematyka bez różnicy -dobry filmik po prostu na wieczór--coś z nowszych filmów bym poprosił .Pozdrawiam i dziękuję z góry za podpowiedzi.
Jest to polski film.W czasie wojny nagrywali to i teraz polacy zrobili taką sklejkę z tych krotkich filmow i podlozyli glos. Wiem że glownym glosem jest jakis chlopak i ma brata . Parę lat temu bylo glosno o tym filmie . Czy ktos wie jaki ma on tytul
Oglądając teledysk Ace Hood - Bugatti (Explicit) ft. Future, Rick Ross https://www.youtube.com/watch?v=djE-BLrdDDc przypomniał mi się film, dosłownie lekkie przebłyski. Pamiętam tylko, że ktoś kogoś ścigał na kładach, czy motocyklach pomiędzy takimi rozwalonymi, blisko siebie położonymi domami, takimi jak w teledysku,...
więcej
Witam
kilka lat temu jakieś więcej niż 6 lat oglądałem na HBO film tylko że nic o nie wiem ( aktorzy i wgl ) jedynie zapamiątałem kilka scen a mianowicie głównemu bohaterowi skradziono samochód i potem był chyba na jakieś stacji benzynowej i był napad i główny bohater stał się zakładnikiem policja się o tym...
Szukam filmu na tablicy kredą wypisane było równanie matematyczne które było napisem. To był film o dwóch dziadkach świrach byłych agentach którzy porwali młodzież i trzymali ich w piwnicy w klatce. Motyw nitrogliceryny też tam się przewijał i przez to chyba zginęło ze dwóch dzieciaków, dziadki mieli tą nitroglicerynę...
więcej