Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu w którym ochroniarz pomógł znajomej w zemście pokonując ochroniarz jakiegoś kolesia rozwalając im łeb kartą kredytową. Potem ochraniał jakiegoś studenta w kasynie przez co obudził się w nim jego naług do hazardu. Szybko wygrał milion/miliard i wszystko odrazu stracił. Następnie pokonał około 6 ludzi łyżką...

więcej

Witam, poszukuję filmu którego nazwy nie pamiętam, kiedyś go oglądałem w telewizji i więcej na niego nie natrafiłem. Opowiadał on historie chłopaków, którzy chcieli uzbierać dość dużą kwotę na operacje jakiegoś dzieciaka w Ameryce. Było dużo akcji, historię z mafią. Miał elementy kina francuskiego - czyli - różne...

Poszukuję filmów z motywem człowieka, głównie mam tu na myśli poznania siebie. Jak ktoś ma pomysł w jakim filmie był taki motyw to piszcie :)

Hej,
szukam filmów polskich gdzie pojawia się postać negocjatora, może to być nawet wątek bardzo poboczny ;)
Z zagranicznych mam już kilka wybranych jak np. "Plan doskonały", "Negocjator" czy "The Call" - ale jeśli macie jakieś warte obejrzenia pozycję, będę wdzięczna za pomoc :)

Z góry dziękuję :)

Kilka lat temu ogladalam film. Był on o takiej matce, ktora odnalazła syna po tym jak był on wieziony przez swojego ojca. Przez to chłopiec był zamknięty w sobie i opóźniony. Film chyba z lat 90/00. Z góry dziekuje. A i szczególnie utkwiło mi w pamięci to, ze chłopiec mowil, ze całe dnie musiał oglądać telewizje,...

Tak jak w tytule - poszukuje filmów, które zawierają charaktery takie jak podałem.
Bez komedii - najlepiej wszystko z pełną powagą.

Szukam filmu, który oglądałam w dzieciństwie ale niestety pamiętam tylko jedna scenę z niego ,a mianowicie jak cała rodzina zrobiła sobie zastrzyk żeby umrzeć na łóżku ze strachu przed jakąś epidemia albo wirusem . Rodzice i dwójka dzieci. Kojarzy ktoś? Z góry dziękuję.

Bardzo lubię, a wręcz uwielbiam komedię OUT COLD - z fikcyjnym miasteczkiem, w którym żyje grupa ludzi - zapalonych fanów snowboarda -snowboard jest dla nich tradycją. Film dla mnie kultowy. Przygodowe kino z masą humoru. Następny i niezły najwyżej, ale mam sentyment to EXTREMIŚCI - chwilami amatorski, ale dużo radochy...

więcej

O ile naprawdę lubiłem poprzednie części, o tyle finał to dla mnie jedna wielka porażka.
Ten film jest kompletnie wyprany z emocji. Pamiętam jak mi, facetowi, leciały łzy przy śmierci Rou, jak miałem szklane oczy gdy zrobiła ten znak dla jej dystryktu po jej śmierci... a tu ? NIC. Jedno wielkie zero.
Obejrzałem,...