Witam. Oglądałem jakiś czas temu na HBO film o murzynek która pracowała w biurze matrymonialne. Miała bardzo monotonne życie seksualne które chciała urozmaicić na co nie zgadzał się jej mąż. W biurze poznała mężczyznę...tyle pamiętam... Z góry dziękuję za pomoc
Szukam filmu, który widziałam kilkanaście lat temu. Niestety w pamięci utkwiła mi tylko jedna scena-końcowa: zalewanie trupa betonem w jakiejś altance. W sumie akcja toczy się wokół małżeństwa i bodajże napastnika. Prawdopodobnie thriller, wczesne 90., może końcówka 80. Wydaje mi się, że obsada była całkiem...
Młode małżeństwa z malutkim dzieckiem wyjeżdza na pogrzeb, zmieniają trasę i w strasznej śnieżycy gubią drogą i zostają odcięci od świata, mąż zostawia żonę z dzieckiem w grocie (w samochodzie nie ma benzyny) a sam idzie na poszukiwanie pomocy,film szczęśliwie się kończy ale młodzi mają amputowane nogi ze względu na...
więcej
Piszcie tutaj nazwy fimów które waszym zdaneim były dziwne malo zrozumiale, ciężkie , skomplikowane , zakręcone itd. Pozdrawiam
Z gory dzięki za odp.
szukam dramatu/melodramatu, którego głównym tematem jest depresja, przyjacielska miłość itp.
najlepiej coś w stylu "the Perks of Being a Wallflower"
Hej mam pytanie : Czy ktoś wie kiedy będą puszczac Transformers: Robots in Disguise ?
Za odpowiedzi dziękuje :-)
Ostatnio mi sie przypomniała spoko bajka z dzieciństwa. Dokładnie chodzi o kreskówkę, w której dzieciaki miały takie jakby "minikonsole". W tym miały takich swoich "cybertowarzyszy". Dzieciaki między sobą się pojedynkowały i wtedy podłączali te konsole do takich cyberaren, a tym swoim towarzyszą przyzywali nowe bronie...
więcej
Będąc dzieckiem obejrzałam film, ale niestety nie mogę sobie przypomnieć tytułu, a ostatnio z mną chodzi. Nie mogę sobie też przypomnieć zbyt wielu szczegółów.
Film był ustawiony trochę w czasach śedniowiecznych, lub coś koło tego. Z powodu jakichś problemów (chyba finansowych) rodziny dwójka, albo trójka dzieci w...