Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siemka mam sprawę, około rok temu oglądałem pewien film i nie mam pojęcia jak się nazywa. W filmie chodziło o to że pewnej Matce zginął syn, Utopił się, i ona wyjechała nad morze by odpocząć, i spotykała się z pewnym facetem, skrótem, okazało się że on zginął kilkanaście lat temu, i wmawiali jej że zwariowała, a ona...

więcej

Kontynuacja popularnego tematu.
Piszemy jakie filmy będą kiedy, gdzie i za ile w kioskach jako dodatki do gazet.

Jeżeli znacie jakieś mocne i dobre tytuły o tematyce paranormalnej proszę pisać coś na styl
"obecność" czy innych szatanów najlepiej jeszcze mocniejszy.

Mam do Was pytanie. Gdy byłem mały, widziałem jak ojciec ogląda polski film, chyba w nim grała Anna Romantowska jakąś role. Tam była taka scena jak chłopak z dziewczyną uciekali przed kimś a ścigała ich motorówką właśnie Romanowska chyba. Oni później na golasa byli na jakiejś barce. Tam chyba była też taka scena z...

Film, chyba dramat. Jednym z wątków była historia małżeństwa. Żona została zgwałcona w sklepie, ale jej mąż choć był przy tym jej nie pomógł, z jakiś powodów potem żyli dalej ze sobą ale tak naprawdę obok ...

Cześć , szukam filmu , gdzie chłopak miał dostać się do jakiejś klasy społecznej a został wybrańcem. i jakiś starszy dziadek opowiadał mu historie i on nie mógł tego nikomu powiedziec ale opowiedział to swojej przyjaciółce i ukradł dziecko i uciekł z Nim za bariere i , wszystkie uczucia i marzenia tych ludzi wróciły .

Ja zapamietalam scene smierci eliasa z Plutonu...myslalam ze mi serce peknie!

Młodzi chyba studenci zostają uwięzieni na noc na wyciagu narciarskim na całą noc ... pamieta ktoś tytuł ??? dzięki

W którym para zrzuca trupa z mostu i ten, trup wpada na maskę samochodu i kierowca myśli, że zabił tego trupa, który spadł. Wiem tylko tyle że w tytule była zawarta godzina.

Pewien mężczyzna zakłada kułko szachowe w biednej dzielnicy i uczy tam w szkole . Po czasie odnajduje talent w czarnym chłopaku i wystawia go na mistrzostwa .