Poki co znalazłem w programie tv Epoka lodowcowa jajo-skapada to 30 minutowa animacja swiateczna z bohaterami serii Epoka lodowcowa Polsat pokaze w swiateczna sobote i poranek wielkanocny z polskim dubbingiem
Za każdym razem kiedy oglądacie. Jak np. Armageddon.
Jakieś jeszcze propozycje?
Na pewno był już taki temat, przyznam szczerze, że nawet nie sprawdzałam, ale myślę, że warto odświeżyć. ;)
Film z gatunku Thriller, dwójka około 20-latków znajomych są na imprezie, gdy chcą już wracać wpadają na dziewczynę, którą chcą podwieźć do domu(mają chyba troche nie po drodze ale chcą podwieźć) wyjezdzaja z miasta i po drodze zatrzymuja sie na staacji benzynowej, jest noc, i podczas pobytu w tej stacji napada ich...
Szukam filmu o facecie który pracował jako mechanik lecz został zwolniony, po czym poszedł do baru pić gdzie spotkał starego znajomego w pewnym momencie poszedł WC ,gdy wyszedł jego znajomy siedział przy pewnej bogatej parze który dawali im pieniądze za zadania na początku proste jak wypicie wódki lecz zadaniem za...
W latach 90-tych chyba na 2-ce leciał taki serial chyba o piratach, działo się to na Jamajce, być może chodziło o młodego Hawkinsa i takie tam. W każdym razie było tam kilka postaci między innymi jakiś niewolnik i jakiś Holender. Komuś coś świta? Serial dosyć niezły ale chyba krótki.
Szukam filmu, który był emitowany w TVP Kultura w środku nocy (ponad rok temu). To był dokument podzielony na trzy części: przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. Trzy pokolenia opowiadają o swoich obawach, wartościach, wspominają wojnę ze swojej perspektywy. Najpierw są wspomnienia ludzi walczących w czasie II wojny...
więcej