Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poki co znalazłem w programie tv Epoka lodowcowa jajo-skapada to 30 minutowa animacja swiateczna z bohaterami serii Epoka lodowcowa Polsat pokaze w swiateczna sobote i poranek wielkanocny z polskim dubbingiem

Za każdym razem kiedy oglądacie. Jak np. Armageddon.
Jakieś jeszcze propozycje?
Na pewno był już taki temat, przyznam szczerze, że nawet nie sprawdzałam, ale myślę, że warto odświeżyć. ;)

Film z gatunku Thriller, dwójka około 20-latków znajomych są na imprezie, gdy chcą już wracać wpadają na dziewczynę, którą chcą podwieźć do domu(mają chyba troche nie po drodze ale chcą podwieźć) wyjezdzaja z miasta i po drodze zatrzymuja sie na staacji benzynowej, jest noc, i podczas pobytu w tej stacji napada ich...

Szukam filmu o facecie który pracował jako mechanik lecz został zwolniony, po czym poszedł do baru pić gdzie spotkał starego znajomego w pewnym momencie poszedł WC ,gdy wyszedł jego znajomy siedział przy pewnej bogatej parze który dawali im pieniądze za zadania na początku proste jak wypicie wódki lecz zadaniem za...

Mężczyzna wyrusza ciągnikiem kosiarką do swojego brata który umiera w szpitalu.

W latach 90-tych chyba na 2-ce leciał taki serial chyba o piratach, działo się to na Jamajce, być może chodziło o młodego Hawkinsa i takie tam. W każdym razie było tam kilka postaci między innymi jakiś niewolnik i jakiś Holender. Komuś coś świta? Serial dosyć niezły ale chyba krótki.

Szukam filmu, który był emitowany w TVP Kultura w środku nocy (ponad rok temu). To był dokument podzielony na trzy części: przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. Trzy pokolenia opowiadają o swoich obawach, wartościach, wspominają wojnę ze swojej perspektywy. Najpierw są wspomnienia ludzi walczących w czasie II wojny...

więcej

Ten film jest już cały na yotubie. Ana FilmWebie cisza. niby dlaczego?

Film czarno-biały, kojarzę jedynie zdjęcie na którym mężczyzna zwisa z wysokiego budynku z zegarem.

Witam poszukuję filmu; dramatu,w którym występuje wątek szpitalu psychiatrycznego, główny bohater zmaga się z chorobą, jest samotny, niezrozumiały i przygnębiony. Chodzi o filmy w klimacie "Charlie", "Przerwana lekcja muzyki" czy "All the Wilderness".
Z góry bardzo dziękuje.