Szukam filmu, główna postacią była dziewczyna która szukała zabójcy, który zabijał żony które zdradzały swoich mężów i na samym końcu poszukiwań okazało się, że tym zabójcą okazał się jej ojciec. Nie pamiętam nazwy filmu.
Dzięki :D
poszukuję tytułu filmu, który kiedyś widziałam w telewizji. Był na czerwonym znaczku, bodajże kryminalny lub sensacyjny (nie pamiętam fabuły),a głównym bohaterem był mężczyzna mieszkający z żoną na przedmieściach w USA. Najbardziej charakterystyczna cechą jaką zapamiętałam było to, że mieli skrzynkę na listy w krowie...
więcejPamiętam, że film opowiadał o rodzeństwie. Siostra była uzdolniona i pięknie malowała, a jej prace były sprzedawane za ogromne sumy. Miała młodszego braciszka, którym rodzice się nie interesowali. Pamietam, że była scena, kiedy siostra znalazła go jak moczył chleb w wodzie i jadł to, bo bał się cokolwiek wziąć z...
Szukam filmu w którym koleś zabijał ludzi i spotkał młodą dziewczynę, która chciała być tak jak on ale mężczyzna się nie zgadzał. Po jakimś czasie zaczął ją uczyć.
Nie mogę skojarzyć tytułu. To jeden ze starszych filmów.
Szukam dość starej komedii, pamiętam tylko że na początku filmu jest ludzik tak jakby w plasteliny, a później jest jakaś scena, gdzie gość jest na jakimś stoku, ma na twarzy kominiarkę i chce zapalić papierosa, wpada na pomysł by zapalić go przez dziurkę na oko, co mu nie wychodzi bo kominiarka się ściąga a papieros...
więcejJest to chyba thiller, nie za stary. Mężowi nie układa się z żoną i wynajmuje on kogoś, że ją zabił i jak dzieci pytają się gdzie jest mama, to mówi im, że mama późno wróciła z pracy i że wcześnie rano wyszła i dlatego jej nie widują. Ten płatny zabójca jej nie zabija tylko porywa, potem chyba nocują gdzieś w motelu i...
więcejBardzo proszę o pomoc w odszukaniu filmu. Oglądałem go jakieś 10 lat temu na canalplus albo HBO. Główny bohater jechał samochodem przez route 66. Miał ze sobą jakąś "magiczną" czarną kulę bilardową. Wydaje mi się też, że większość akcji filmu toczyła się w nocy. Z góry dziękuję za pomoc.
Mala dziewczynka zostaje smiertelnie pogryziona przez psa. Rodzice dziecka znajduja rozwiazanie u boku maga(??), ktory proponuje im trzydniowe wskrzeszenie corki. Udaje im sie ozywic dziecko wyciagajac je z ciala martwego mezczyzny. Para postanawia zlamac zasady umowy i wraz z dziewczynka uciec. Za kazdym razem kiedy...
więcejHej! Poszukuję filmu dokumentalnego o polskim więźniu, który po 10 czy 15 latach odsiadki wychodzi na przepustkę. Pamiętam scenę, gdy kupował sobie koszulę w centrum handlowym i mówił sprzedawczyni, że na taką koszulę musi pracować miesiąc (czy nawet więcej). Wydaje mi się też, że ten sam więzień był bohaterem innego...
więcej