Witam szukam dwóch filmów
1. To chyba film akcji, fantasy, familijny. W którym w wypadku jakiejś furgonetki w parku, jakiś przechodzący mężczyzna chciał pomóc i został napromieniowany czy coś w tym stylu i zyskał nadludzką siłę i regenerację ciała. Lecz jego słabością chyba były ciemności.
Nie pamiętam dokładnie bo...
Film, chyba dramat. Jednym z wątków była historia małżeństwa. Żona została zgwałcona w sklepie, ale jej mąż choć był przy tym jej nie pomógł, z jakiś powodów potem żyli dalej ze sobą ale tak naprawdę obok siebie. Tylko tyle pamiętam.
Witam :)
Szukam filmu, który ogladałam w oryginalnej wersji w liceum jakies 3 lata temu.
Główny aktor był w stylu Matta Damona (jednak to raczej nie on, przegladalam jego filmy).
Akcja działa się na uniwersytecie. Główny bohater był dość skryty, specyficzny. Mieszkał w pokoju z kolegą, robili też razem jakiś...
Kilka tygodni temu, zdaje się w sobotnie południe lub popołudnie, kanał TVP Kultura wyemitował pewien polski film. Widziałem niestety tylko urywek, dlatego opiszę tę scenę tak jak pamiętam. W ogrodzie siedzi sobie, bądź coś tam robi pewna młoda dziewczyna, arystokratka. Pewien młody żołnierz natomiast (najwyraźniej w...
więcejnie moge znaleźć filmu. pomóżcie. ok, wszystko co pamiętam: była dziewczynka której obcieli włosy (chyba pod nieobecność rodziców, albo nawet sama sobie obcieła) i później chodziła w różowej peruce; pewnego razu poszła z jakimś facetem(jej ojciec??) do salonu samochodowego i dali im jazdę próbną jakimś super samochodem...
więcej1.Thriller francuski. Małżeństwo kupuje wille nad morzem. Kobieta podejrzewa obecność kogoś obcego, w domu włącza się alarm, ale policja nie znajduje żadnych śladów. Pod koniec filmu kobieta znajduje w piwnicy nieprzytomną kochankę męża. Prześladowcą okazuje się starszy sąsiad, który przyznaje się do wszystkiego w...
Znajomy opowiadał mi o filmie tylko nie mogę sobie przypomnieć tytułu. W skrócie chodziło w nim o tym, że żona wyjechała z domu i facet został sam, padał deszcz i przyszły do niego jakieś dwie przemoknięte kobiety żeby się osuszyć i go uwiodły. On zdradził z nimi zonę a one zaczęły go szantażować i się na nim znęcać....
więcejSzukam tytułu filmu. Produkcja na faktach. Film opowiada o posądzeniu o kradzież młodej dziewczyny i jej przeszukaniu, co było farsą. Wszystko za sprawą telefonu od zboczeńca, podającego się za glinę. Jak ktoś zna tytuł, proszę o pomoc. Dzięki!
Szukam filmu, stosunkowo starego, w którym pokojówka dołącza do rezydencji jakiegoś bodajże milionera. Między nimi zapada romans. Pamiętam scene, jak pokojówka udając konia dostaje do ust marchewke. Ktoś coś kojarzy?