Witam, poszukuję filmu o dziewczynie chorej na raka, która nosiła czerwoną perukę. To był początek szkoły i był tam chłopak który zakochał się w tej dziewczynie, ale nie wiedział że ma ona raka i była od niego chyba starsza. Ten chłopak pomalował swój pokój na czerwony, pod kolor jej włosów. Później chłopak się...
Siema!
Kilka lat temu oglądałem film w którym gość dostaje diagnozę od lekarza: śmiertelnie chory zostaje mu kilka miesięcy życia, zakochany w córce szefa dostaje od niego kase za to zeby nie był z nią... cos w ten deseń, nie pamiętam więcej ;/
proszę o pomoc :)
Siema!
Kilka lat temu oglądałem film w którym gość dostaje diagnozę od lekarza: śmiertelnie chory zostaje mu kilka miesięcy życia, zakochany w córce szefa dostaje od niego kase za to zeby nie był z nią... cos w ten deseń, nie pamiętam więcej ;/
proszę o pomoc :)
Szukam filmu, w którym porwano i przetrzymywano ciężarną kobietę w piwnicy. Wydaje mi się, że para, która ją porwała chciała mieć dziecko i dlatego zdecydowali się wywieźć tę kobietę do jakiegoś domu na odludziu. Tyle pamiętam, liczę na pomoc.
prosze o pomoc opisze wam film jezeli ma ktos sugestie jaki to film to prosze o link : w tym filmie toczy sie ze przyjaciele jadą do domku w lesie i z tymi znajomymi jechal seryjny morderca dowiedzial sie ze jego brat jest wojskowym i zaczal w tym lesie zabijac swojych przyjaciół jedynie i wsadzał rurki z kwasem i mial...
więcejBardzo mało pamiętam z filmu, ale zależy mi na tytule. Wiem, że byli rozbitkowie na morzu ( małżeństwo z synem i córką) pamiętam tylko tyle, że oni wyłowili i zjedli żółwia, potem zwymiotowali i chyba łapali wodę deszczową? Wiem, że to mało informacji, ale bardzo mi zależy na tym tytule, jeżeli ktoś zna to będe...
Witam! Szukam filmu, ale oglądałem go dawno i nie pamiętam tytułu. Film opowiadał o parze młodej. Na ich ślubie nie było ryżu. Później jechali na miesiąc miodowy na wodospad Niagara. Para młoda rozbiła się. Mężczyzna był cały, lecz jego żona nie. Kobieta umarła,lecz na początku o tym nie mieli pojęcia. Dalej nie będę...
więcej