Witam szukam serialu, który kiedyś oglądałem ale zapomniałem nazwy. Serial Angielski (wielka Brytania) o miasteczku gdzie ginie dziewczyna na tle seksualnym i detektyw próbuje to ogarnąć co kto i jak. Pomożecie ?
Witam szukam okulary vr do komputera w którym nie używa się telefonu komórkowego ,a dało by rady dołaczyć do komputera. jeśli ktoś zna się na tym to podajcie tytuł okulary vr do komputera
Witam ! Od dawna szukam po polsku filmu ,,Tandem`` http://www.filmweb.pl/film/Tandem-1987-10041 wreszcie bedzie po raz pierwszy w telewizji - 19 Marca o 06:00 na Cinemax oraz 20 Marca też o 6:00 na cinemax 2 ,nie mam jak nagrać ,a bardzo mi zależy ! gdyby ktoś ,mógł nagrać byłbym nie zwykle wdzięczny !!
Poszukuje filmów w których występują postacie - różnego rodzaju "bóstwa" z mitologii lub innych religii. Do tej pory obejrzałem Dogme, jestem na bieżąco z Lucyferem, W sieci zła, Gniew tytanów, Thora, wszystkie części "Percy Jackson" i Bogów Egiptu Kojarzy ktoś jeszcze coś?
szukam dwóch filmów....
1. to horror, azjatucki o klasie która zostaje zaproszona do domu swojej nauczycielki gdzies na odludziu i tam jest jeszcze jedna osoba z klasy ale zmieniła płec i ona sie opiekuje ta nauczycielka i to własnie ta osoba zabija tych swoich kolegów z klasy za to ze ja gnebili...
2. to nie horror...
Czesc poszukuje tytulu filmu i sobie nie radze moze ktos pomoze. Prawie cala akcja toczy sie w toalecie na imprezie. Jeden gosc tam siedzi cpa i wspomina swoja byla z kazdym kto wejdzie do kibla na koncu wkoncu spotyka ja. Kojarzy ktos?
Poszukuję filmów bardzo podobnych do:
-Opowiesci z Narnii
-Orc Wars
-Hobbit / LOTR
-Dragon Lore Curse of Shadow
-The Shannara Chronicles itd.
- Gra o Tron
Chodzi mi o filmy zwiazane z taką tematyką jak orki, ogry, trolle, lucznicy, rycerze itd. liczy sie rownież klimat. Tak, w bajce moga być smoki, choć...