Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dawno temu leciał w telewizji (na polsacie, a potem na AXN) pewien serial. Niestety nie pamiętam z niego dużo. Była grupka bohaterów, chodziło o przetrwanie, być może byli na wyspie (nie "Zagubieni"), jedyną konkretną rzeczą, jaką pamiętam, to że jedna z głównych bohaterek nazywała się Margarita (nie wiem jak pisane...

więcej

Witam,
mam nietypowe pytanie i na wstepie prosze bez wysmiewania. Pamietam scene z filmu ale nie pamietam kto w nim gral oraz jak sie nazywal. Byla w nim para (mozliwe ze malzenstwo) i co jakis czas chodzili osobno do baru i udajac ze sie nie znaja podrywali sie na nowo. Jesli ktos wie co to za film to bede wdzieczny...

więcej

Witam poszukuję filmu lu serialu o chłopczyku i dziewczynie którzy czytali książkę na strychu. Film zarzynał się tak że szli na strych był tam stół z książkami i książki spadały i zostawał jedna i się otwierał i były w niej bajki i był tam też miś siedział na półce i zapraszał na kolejny odcinek. z góry dziękuję za...

więcej

Witam szuka filmu w którym młody chłopak był zafascynowany gangsterami , i zaczął dla nich cos pracować czy jakos tak a jego ojciec był temu przeciwny podbił go za to , on poszedł do tych ludzi i sie pytali kto mu to zrobił on sie przyznał ze to jego ojciec i potem złapali jego ojca dostał za to co zrobił synowi...

Witam!
Szukam filmu w którym kobieta zamężna miała romans z młodym chłopakiem, który przynosił jej zakupy, pewnego razu gdy przyszedł jej córka poszła nad morze i usiadła na minie wyrzuconej przez morze, a ona wybuchła..

Pamiętam jedną scene. Jakiś morderca chodził po domu i kilka osób (chyba trzy) schowało się przed nim pod łóżkiem. On ich szukał i chciał sprawdzić czy są pod łóżkiem wiec wbił w nie nóż lub inne ostre narzędzie. Trafił nim w jednego chłopaka zabijając go. Płyneło dużo krwi, a reszta (chyba dwie lub trzy dziewczyny)...

więcej

Szukam filmu o psie który zaginął jakiemuś właścicielowi - wiem że film leciał na Polsacie dawniej - ten pies to był chyba Jack Russell terier - pies zaginął w lesie na końcu właściel przyleciał po niego helikopterem na takiej a ten peis na takiej skale chyba stał ? Ktoś coś kojarzy - jeszcze właściel wołał do niego po...

więcej

Macie jakieś filmy, które uważacie za niesamowicie klimatyczne? Które po prostu TRZEBA zobaczyć?
Ja od siebie proponuję "W księżycową jasną noc".

Klimatyczne kino , surowy klimat .
Z góry dzięki :)

Filmy typu " Fighting "

Często szukając ciekawego filmu który ma w sobie przekaz spotykałem filmy totalnie nie związane z tematem typu Piła -_-
Postanowiłem, że zadbam o jeden temat w którym będę zamieszczał regularnie filmu o podobnej tematyce filmowej.

NIE DODAWAJCIE BEZSENSOWNYCH FILMÓW

Wkrótce uzupełnię...