Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, to będzie zdecydowanie jeden z trudniejszych:) poszukuję filmu z którego w zasadzie pamiętam tylko jedną scenę (prawdopodobnie prod. amerykańskiej, okołodramatu, strzelam prod 2000-2005
główna bohaterka błąkała się w nocy z miejsca do miejsca, wylądowała w typowym przydrożnym barze gdzie w wyniku strzelaniny...

więcej

Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać.
Można podać łatwy motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i
zażądać dwóch.
Czasem motyw jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą
liczbę piszemy w nawiasie, jak ktoś by nic nie napisał, przyjmujemy, że 5. Zaleca się...

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ...

więcej

Oglądałam go kilka lat temu. Dwie młode dziewczyny (chyba trochę pijane) weszły na dach bloku. Jedna z nich stanęła na krawędzi i się wygłupiała ,a druga lekko ją popchnęła żeby się wystraszyła. Dziewczyna spadła ,a ta co ją popchnęła wystraszyła się i uciekła. Cudem przeżyła ,ale miała ogromne obrażenia, nie mogła...

Od pewnego czasu siedzi mi w głowie cytat z jednego z filmów animowanych którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Mianowicie powtarzane wielokrotnie "co to takieeegooo?". Szukam tytulu filmu jedynie dla zaspokojenia ciekawośći, dzięki za pomoc!

Witam,
Szukam filmu w którym luksusowa łódź rozbija się na rajskiej plaży. Przeżywają tylko 3 osoby właściciel łodzi wraz z żona/dziewczyna młoda i piękną oraz ich kelner/barman. Ten właściciel nie potrafi nic zrobić np zdobyć pożywienia itp. czego nie można powiedzieć o tym młodym kelnerze. Miedzy dwojgiem młodych...

więcej

1. NAJBARDZIEJ ZALEŻY MI NA TYM FILMIE, SZUKAM GO JUŻ OD 3 LAT, KAŻDA POMOC MILE WIDZIANA (Thriller)Główna bohaterka przez cały film
ucieka w jakimś dziwnym mieście od 'tajemniczych ludzi'
którym zabrała płytę CD (na której nie wiadomo co się znajduje), całe miasto jest
skorumpowane, policja itd.., a ludzie...

Witam, szukam filmów typu Iluzjonista. (oglądałem Now you see me, Prestiż)

Poszukuje filmu o chłopaku który został znaleziony razem z nie widoma kolezanka przez takiego gościa i ten gość który znalazł zrobił cyrk i ten chłopak z zajecze mi ustami tam występował
Ten chłopak miał po bokach rozciętę kąciki ustne i usta miał jak venom z spidermana które zakrywal chusta
Za błędy i brak...

Szukam filmu proszę o pomoc:

Film Jest o dwóch braciach trenujących karate w różnych klubach, straszy zostaje zamordowany przez swoich kumpli z klubu karate (powiesili go na koszu na sali gimnastycznej w szkole). Młodszy postanawia go pomścić i przyłącza się do tego drugiego klubu o ile dobrze pamiętam. Niestety...

więcej