Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Filmy typu " Fighting "

Często szukając ciekawego filmu który ma w sobie przekaz spotykałem filmy totalnie nie związane z tematem typu Piła -_-
Postanowiłem, że zadbam o jeden temat w którym będę zamieszczał regularnie filmu o podobnej tematyce filmowej.

NIE DODAWAJCIE BEZSENSOWNYCH FILMÓW

Wkrótce uzupełnię...

Cześć! Film jest najprawdopodobniej niemiecki, co najwyżej z początku lat 90-tych (choć raczej starszy). Jedyne co pamiętam z tego filmu jest to, że pod koniec zboczony ojciec (siedząc i rozmawiając przy stole) zaczyna dobierać się do dziewczyny syna, ona oponuje, aż w końcu zostają nakryci przez samego syna, a ojciec...

więcej

Witam,
Co jakiś czas przypomina mi się stary film, był to horror. Jeszcze za czasów jak na weekendy chodziłem spać do dziadka. Pamiętam, że aż zakrywałem się kołdrą, żeby nie patrzeć, miałem wtedy z 6-7 lat, a dziś 27, więc sporo temu to było. Akcja prawdopodobnie działa się w szpitalu, a główny bohater zabijał...

Niewiele o nim pamiętam , ale był o dziewczynie która była uzależniona od seksu i przez to zdradzała swojego chłopaka. Chyba była taka scena, że chłopak musiał wyjechać a ona go zdradziła bo nie mogła wytrzymać i chyba on ją nakrył. Proszę o pomoc.

Gdzie mogę obejrzeć serial fantasy "Dziesiąte Królestwo"(2000)? Z góry dzięki za pomoc ! :D

Film był o starochińskiej grze planszowej GO. Laiki grali w nią na pieniądze podczas gdy główny bohater, siedząc w samochodzie obok lokalu, za pomocą kamery i mikrofonu mówił im jak wygrać by zgarnąć dużą sumę. Oszustwo odkrył jakiś mafioso czy coś w tym stylu i na koniec główny bohater grał w tą grę planszową, w...

Szukam filmy o chłopcu co jest sierotą..Który dostaje się do drużyny piłkarskiej...

poszukuje starego filmu, widziałam go za młodu na TVP. może ktoś mi pomoże.

historia kobiety ktora traci wszystko, jest bezdomna, ma małą córkę z którą tula się po noclegowniach, bije się o łóżko dla niej wśród innych bezdomnych, wcześniej ma jakiś mały domek czy przyczepę a na końcu decyduje się oddać córkę do...

więcej

Szukam smutnych, wzruszających filmów, scenariusz powinien być dość realistyczny, czyli to co wydarzyło się na filmie, miałoby prawo wydarzyć się na prawdę.

Hej, mam nadzieję, że mi pomożecie, bo mi samej poszukiwania idą dość mozolnie. Poszukuję filmu, gatunek: dramat najprawdopodobniej, o matce, która jest chorobliwie zazdrosna o syna. Nie chce się nim z nikim dzielić, wypuszczać z domu nawet do szkoły, jest nieufna w stosunku do obcych i szaleńczo nadopiekuńcza. Film...

więcej