Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Od pewnego czasu szukam filmu, niestety oglądałam go dość dawno i nie znam tytułu. To co pamiętam z niego to to że był raczej z gatunku fantasy. Scena jaka pamiętam była w lesie, dziewczyna z bardzo dlugimi wlosami (coś jak roszpunka) uciekała z chlopakiem (i kimś jeszcze?), na ta dziewczynę był chyba rzucony jakiś...

więcej

Młodsza siostra jest zachwycona filemem i prosila o coś podbnego. Pomożecie?

czy ktoś wie coś o 2 części "Gwiezdnych Wrót"?
czy takowa w ogóle powstała?

Kiedys ogladalem na VHS'ie film i obejrzal bym go sobie jeszcze raz, tyle ze nie pamietam tytulu, ale moze ktos bedzie wiedzial.... Postaram sie z grubsza opowiedziec tresc, chociaz nie pamietam tego tak dokladnie, wiec w opisie moga byc bledy...

Film z gatunku fantasy, na poczatku byly 2 siostry - czarodziejki,...

Witam, szukam pewnego filmu. Widziałam tylko początek, a nie pamiętam tytułu. :( był to film o grupie ludzi w maskach, którzy wkradli się do domu pewnej kobiety. Ta kobieta( blondynka) była w domu z synem i koleżanką. Koleżanka została zabita po tym, jak wyszła sprawdzić na zewnątrz kto podjechał autem pod dom....

Jak w tytule tamatu znacie coś ciekawego?
Bo poprzednie lata to chyba 90% tej tametyki obejżałem.

Hej, szukam filmu który oglądałam lata temu w telewizji i nie pamiętam tytułu. Film familijny z lat późne 80 - wczesne 2000. Nie jest polski, wydaję mi się że skandynawski lub w innym języku niż angielski, ale nie jestem pewna. Pamiętam tylko trochę, ale ...

Opowiada o dzieciach, których dom jest na sprzedaż, ale...

więcej

Witam. Oglądałem ten film jakieś 6-7 lat temu ( bodajże na TVP1 ). Niestety jedne co z niego pamiętam to początek. Wykradziono jakieś ściśle tajne dane. Gościu wysłał je w ostatniej chwili faksem ( 5 sekund później weszła mu do mieszkania policja i zabiła go ). Pamiętam jeszcze, że ten faks odebrała przez przypadek...

Polecacie jakiś dobry film z Bullet time albo slow motion?????

Witam! Poszukuje filmu na baize prawdziwej historii, ktora miala miejsce w latach 60-70 XX wieku na Florydzie(US) Niewinny mezczyzna skazany na kare smierci za otrucie swoich 7 dzieci. Dzieci zostaly otrute przez ich opiekunke, ktora pozostawala w bliskiej relacji z szeryfem prowadzacym sprawe. Najwieksza role odgrywa...

więcej