Kiedyś oglądałam film w tv chyba był ruski albo ukraiński i pamiętam tylko że była jakaś dziewczyna w szopie którą zgwałcił jakiś facet. To był jakiś dom na uboczu była chyba jakaś impreza, dużo wódki. To były chyba czasy wojny. Ta dziewczyna chyba mieszkała w tej szopie niestety więcej nie pamiętam :(
Nie pamiętam tytułu filmu, akcja dzieje się ok. XVI - XVIII w. Bestia to lew zakuty w zbroję przywieziony przez hrabiego jako maskotka. Proszę o pomoc. W głowie przewija mi się słowo "wilkami" ale to chyba ślepy zaułek. Z góry dziękuję za pomoc.
W dużym pięknym domu mieszkaja razem matka z corka i ojczymem. Corka ze swoim ojczymem ma romans, (chyba corka daje pomysl zeby zabic matke) chca zabic matke, robia z niej wariatke, matka bierze garsc tabletek i umiera, corka z ojczymem wyjezdza na wakacje a tam spotykaja swoich sasiadow, wkoncu ojca zamykaja w...
pomocy !!!! w piątek oglądałem film nie znam kanału . zaczynał sie on w szpitalu psyciatrycznym gdzie trafiła młoda dziewczyna . potem akcja cofneła sie o kilka dni i pokazana była scena jak ta młoda dziewczyna wraz z przyjaciółką poszły na koncert do knajpy która potem spłonęła . główna bohaterka poszła do domu a jej...
więcejmoja córka oglądała w zeszłym tygodniu bajkę na programie ABC, jimjam ale możliwe że inny. Są tam jakieś króliki lub zające które mówią ludzkim głosem, dodatkowo pies który jest czarny i tylko szczeka. Nic więcej nie wiem na ten temat ale może ktoś oglądał i wie jaki to tytuł,albo ktoś ma jakieś podejrzenia?
Kolejny raz w tym kinie, już w Warszawie, miał miejsce całkiem niedawno – na Grawitacji. To był już film trójwymiarowy i był to chyba najlepszy film 3D jaki w życiu widziałem. Bo właśnie tam go obejrzałem. Zapewne w innych miejscach trzeci wymiar by tylko popsuł wrażenia. A tak, wokół mnie latały odłamki stacji...
Wiem, że to nie miejsce na to pytanie ale mam nadzieję, że jakaś dobra duszyczka pomoże rozwiązać mi mój problem.
Jakiś czas temu miałam na komputerze genialny program. Zgrywałam na komputer napisy do filmu, wrzucałam do programu i wyświetlały mi się one na przeźroczystym tle u dołu monitora. Dzięki czemu mogłam...
tutaj są obrazy z tego filmu i mówią o nim ale nie pamiętam jak sie nazywa
https://www.youtube.com/watch?v=p29uiOBh8FQ .4
Poszukuje filmu,ktory oglądałam pare lat temu.
Jest on o kobiecie ,która chyba traci prawa rodzicielskie do dzieci lub dziecka,ktore zostaje adoptowane(?) przez inną rodzinę. Pamiętam,że żeby je odzyskac,musiała dziecko czy tam dzieci,odwiedzac i nie sprawiac zadnych problemow. Pozniej pamiętam,ze zepsuło jej się...
Oglądałam go może dziesięć lat temu i pamiętam tylko pewną scenę. Grupka znajomych (lat może 20-25) siedziała sobie gdzieś w nocy w plenerze (chyba pili) i ktoś rzucił pytanie czego żałują w swoim życiu. Niektórzy odpowiadali coś żartobliwego i temat był raczej luźny, ale jeden z panów (był Azjatą ) stracił humor i...
więcej