Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wie ktoś gdzie można obejrzeć chociaż jeden z tych filmów z lektorem ???

1) Poszukuję filmu w którym pamiętam tylko jedną scenę. A jakimś barze (duży bar za czasów powiedzmy Scherlocka Holmsa) dwóch Panów pojedynkuje się grając na fortepianie. Najpierw spokojnie a z czasem kładą na struny różne rzeczy. Zapamiętałem na pewno papierosa, który spalił się podczas grania.

2) Przy okazji może...

więcej

Zna ktoś fajne filmy o prześladowaniu tirami czy autami ???
Oprócz prześladowcy 1,2,3

Hejka piosenka leciała pod koniec w 1:51:00 minucie :)

Film opowiada o chłopcu co jest sierotą. Który dostaje się do drożyny piłkarskiej.
Dalej nie pamiętam.. Proszę na szybką odpowiedzi

Witam szukam filmu, ale mam mało danych.
Policjant, tajniak (młody, czarnoskóry) wnika do jakiegoś gangu, w którym rządzi gangster też czarnoskóry, który każe do siebie mówić BÓG

Oglądałam tylko jeden odcinek i to nie cały, ale pamiętam, że akcja odbywała się na jakimś zamku i było jakieś przyjęcie, na którym jedna z kobiet, która znajdzie coś tam w cieście chyba miała na jeden dzień zostać księżniczkączy tam królową, no coś takiego, wiem, że grała tam jedna z bliźniaczek ze skinsów i to chyba...

więcej

Witam. Jakis czas temu ogladalem film ale nie pamietam tytulu. Film zaczyna sie jak jakas babka pisze kartki swiateczne (chyba) dla zolnierzy na froncie. Jeden z nich postanawia odszukac autorke kartki (listu). Odnajduje ja i zakochuja sie w sobie. Zaczyna prace u jej ojca w tartaku (chyba to byl tartak) Ta kobieta...

Gatunek horror. Pamiętam, że dziewczyna była więziona przez faceta, kory ja gwałcił i ona chyba spaliła dom i zabrali ją do psychiatryka i tam w szpitalu był jakiś stwór (dziewczyna), wiem,. ze ona chciala stamtad uciec, ale nie mogla. Coś takiego.

Gatunek horror. Pamiętam, że dziewczyna była więziona przez faceta, kory ja gwałcił i ona chyba spaliła dom i zabrali ją do psychiatryka i tam w szpitalu był jakiś stwór (dziewczyna), wiem,. ze ona chciala stamtad uciec, ale nie mogla. Coś takiego.