Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Historia wyglądała tak :

Para jedzie do domku nad jeziorem dzie niespodziewanie okazuje się że zjawia się także brat głównego bohatera, jego styl bycia nie odpowiada żonie głównego bohatera i wynikają coraz to nowe problemy. W pewnym momencie żona namawia męża żeby się pozbył brata, który (chyba wreszcie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ogladalam kiedys film pt WIEM ZE NA IMIE MAM STIVEN nigdzie nie mozna go ogladnac czy co

coś na podobnym poziomie i atmosferze jestescie w stanie polecić?

Film o dziewczynie która znalazła chłopaka w internecie. Myślała, że ma chyba 16 lat potem jej powiedział, że ma 20 a na koniec okazało się, że to jakiś stary typ i ją zgwałcił. Kojarzy ktoś? :> :D

Hej, ostatnio opowiadałam komuś o starym filmie i nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Wydawało mi się, że grała w nim Julia Roberts i Richard Gere, ale nic u nich nie znalazłam.

Kobieta spędza noc z facetem, którego wystawiła panna młoda. Zabiera klucze do domu, który wybudował dla wybranki. Jedzie tam (to lekkie...

więcej

oba filmy amerykańskie dość stare
pierwszy chłopak zakochuje się w dziewczynie, ma charakterystyczny tatuaż motylka na policzku pod koniec skacze ze skały do jakiegoś małego jeziora.Ogólnie nieszczęśliwa miłość

Drugi młode dzieciaki napadają na bank po negocjacjach udaje sie ich wyprowadzić policja zabija jednego...

więcej

Szukam filmów typu "Immortals. Bogowie i herosi", "Starcie tytanów", "300", "Percy Jackson".

W filmie tym jeden chłopak wyśmiany przez dziewczynę na imprezie mówi jej jak dobrze by ją potraktował. Otworzył się przy wszystkich. Został wyśmiany ale zauważyła to inna dziewczyna i postanowiła mu to "wynagrodzić". Proszę to naprawdę ważne.

Film był chyba wojenny/dramat wojenny lub dokumentalny
.Pamietam z niego jedynie końcówke najbardziej. W filmie była wojna z japonczykami lub Wietnamczykami nie jestem pewny .Na koniec filmu pewien oddział poszedł gdzies i zostali zaatakowani.Dowodca a za razmem głowny bohater powiedział ' już nikt więcej nie zginie'...

więcej