Witam, mam pytanie. Czytałem dziś ranking polskiego box office'u. W jednej kolumnie jest napisane liczba kopii. Czy liczba kopii filmu to po prostu liczba kin w których film jest wyświetlany? Czy coś innego?
Niestety nie pamietam obsady. Kojarza mi sie jakies meksykanskie albo hiszpanskie klimaty, jakas hacjenda i bardzo bogaty gosc, straszny tyran i buc. Cierpi przez niego cala rodzina, jedno z dzieci chyba ucieklo z domu albo popelnilo samobojstwo, bo na cos tam mu nie pozwolil, zona przysiegla ze nigdy w zyciu sie do...
więcej
Znalazłem taką oto piosenkę i zastanawiam się z jakiego filmu są fragmenty.
https://www.youtube.com/watch?v=IwLSrNu1ppI&feature=youtu.be
Może ktoś wie?
Mam w pamięci tylko kilka scen.
- Dziewczyna obcina penisa ogromnymi nożycami do metalu
- Ta sama dziewczyna w płaszczu z kapturem zabija swoją przyjaciółkę przez obcięcie głowy, na oczach dzieci które zaczynają grać tą głową w piłkę nożną
- Kwestia wypowiedziana przez tą dziewczynę, że daje kieszonkowe dla...
Witam,
Poszukuję Amerykańskiego filmu lata 2000-2007? Dwóch mężczyzn porywa jednego faceta. Umieszczają go w pokoju/składziku i torturują. Pamiętam jedną ze scen której obraz do dziś pozostaje w mojej pamięci a mianowicie: ofiara ma owiniętą głowę gąbką a jeden z oprawców bije go kijem golfowym po głowie. W kolejnej...
Cześć, poszukuję filmu, w którym mężczyzna ogląda wideo, które jego znajomy przechwycił z nadawanych fal, na którym są torturowani ludzie. Tych wideo jest kilka, a mężczyzna podejrzewa, że to wcale nie jest gra aktorska, a prawdziwe nagranie i chce dowiedzieć się więcej - skąd to jest nadawane i kto to robi.
Pamiętam...
Mam w pamięci tylko kilka scen.
- Dziewczyna obcina penisa ogromnymi nożycami do metalu
- Ta sama dziewczyna w płaszczu z kapturem zabija swoją przyjaciółkę przez obcięcie głowy, na oczach dzieci które zaczynają grać tą głową w piłkę nożną
- Kwestia wypowiedziana przez tą dziewczynę, że daje kieszonkowe dla...
Kilka lat temu tylko raz oglądałam film w tv. Dokładnie nie pamiętam, ale akcja działa się prawdopodobnie w Tajlandii bądź Tybecie. Dwie pary czy małżeństwa zostały porwane i przetrzymywane chyba przez jakiś terrorystów. Tych dwóch mężczyzn zostało chyba zabitych a kobiety w jakiś sposób uciekły i były poszukiwane....