Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam w pamięci tylko kilka scen.

- Dziewczyna obcina gościowi przywiązanemu do krzesła penisa ogromnymi nożycami do metalu
- Ta sama dziewczyna w płaszczu z kapturem zabija swoją przyjaciółkę przez obcięcie głowy, na oczach dzieci które zaczynają grać tą głową w piłkę nożną
- Kwestia wypowiedziana przez tą...

Zastanawia z jakiego filmu pochodzi scena, w której jeden z bohaterów ( brzydki, niemogący poderwać żadnej dziewczyny) wyznaje jednej koleżance przy wszystkich coś w stylu "przy mnie byłoby ci dobrze, traktowałbym cię jak księżniczkę" po czym inna rówieśniczka zadaje pytanie czy mówi poważnie. Ostatecznie trafiają do...

więcej

Zastanawia z jakiego filmu pochodzi scena, w której jeden z bohaterów ( brzydki, niemogący poderwać żadnej dziewczyny) wyznaje jednej koleżance przy wszystkich coś w stylu "przy mnie byłoby ci dobrze, traktowałbym cię jak księżniczkę" po czym inna rówieśniczka zadaje pytanie czy mówi poważnie. Ostatecznie trafiają do...

więcej

więcej

Hejka, obejrzałem któryś raz Limitless i utkwiła mi w głowie piosenka, która leciałą w 25:23 minucie.

Kilka lat temu oglądałam film o tematyce wojennej w której jeden z bohaterów dostaje się do budynku (chyba w lesie). Okazuje się że przebywają w nim niepełnosprawne dzieci. Jedno z dzieci- chłopiec bez nóg pomógł bohaterowi gdy nadeszło wrogie wojsko i "wturlał" się pod czołg z granatem albo ładunkiem wybuchowym. Akcja...

więcej

Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, był puszczany na TVN. Były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa jakiś bandytów, i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić (nie używali broni) . Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Były takie akcje że...

więcej

Witam,
Szukam filmu, mysle ze jest on z lat 80' , 90'. Akcja dzieje sie w malym miasteczku chyba w stanach. Mała dziewczynka jezdzi na rowerze po osiedlu i zostaje porwana. Zdesperowana matka przez wiekszosc filmu poszukuje dziewczynki wraz z szeryfem miasteczka. Pod koniec filmu zostaje porwana kolejna dziewczynka i...

więcej

mam do was pytanie filmwebowcy! czy na podstawie niedokładnego opisu jednej charakterystycznej sceny, byłby ktoś w stanie podać mi tytuł filmu? gdyż głowię się nad tym od kilku dni i spokoju mi to nie daje :<

żołnierz/agent zostaje wysłany na misję, wcześniej wyszkolony tak, by udawać głuchego. złapano go,...

Witam. Szukam piosenki z filmu Football Factory która leciała w 33:28 minucie :) wtedy jak jechali autobusem do Liverpoolu :) z góry dziękuję :)