Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej! Wiem, że takich tematów jest tu już multum, ale zaryzykuję :D
Nie wiem po prostu jaki nowy serial zacząć oglądać, może moglibyście mi coś polecić?

Widziałam i bardzo mi się podobały:
*BREAKING BAD
*LOST
*THE WALKING DEAD
*BATES MOTEL
*PRISON BREAK
*SHAMELESS
*BETTER CALL SAUL

jeszcze lubię ale mniej...

więcej

Witam serdecznie !!

Mam pytanko, czy koś pamięta tytuł serialu animowanego z lat (chyba 99-02 ?) na Polsacie ? leciał bardzo krótko.

pamiętam tylko 2 roboty, jeden postury człowieka z głową ptaka i skrzydłami a drugi postura człowieka, ale zamiast stóp coś jak krótkie gąsienice.

animacja komputerowa bardzo...

Wszystko dzieje się w Ameryce. Czasy dzikiego zachodu. Do Ameryki przyjeżdża jakiś młody człowiek i zostaje traperem. Pamiętam, że akcja rozgrywa się w dziczy ameryki. Bohater jak dobrze pamiętam poluje na wilki i sprzedaje ich skóry. Poznaje jakąś Indiankę z którą się żeni. Pamiętam, że na końcu filmu w opisie jest...

więcej

Szukam dwóch filmów:
Pierwszy to komedia gdzie koledzy (chyba każdy z nich miał dziewczynę/narzeczoną) szukają dziewczyny swojemu koledze, bo chcą się go pozbyć ( tę rolę gra chyba Zach Galifianakis, ale nie jestem pewien) W końcu poznaje dziewczynę w taksówce, która też nie może znaleźć chłopaka, a jej współlokatorka...

więcej

filmow przygodowych filmow drogi ,przetrwanie w warunkach ekstremalnych typu alaska ,bezludna wyspa itp jakis film ktory was poruszyl ktory zapamietaliscie poprostu dobry film

Zrobię małe streszczenie filmu (to co pamiętam)
część filmu odbywała się na pustkowiu na stacji benzynowej, przy murze (?) który odzielał jakąś część ameryki przed największą strefą obych, były podobne do tych z "Wojna światów" z tym że jak dobrze pamiętam one się świeciły na róż/fiolet. I z tego co pamiętam pod...

Film o miłości w podeszłym wieku. Niewiele z niego pamiętam. Starsza kobieta, mężatka odnajduje po latach mężczyznę, miłość z dzieciństwa w podobnym wieku. Zakochują się w sobie na nowo. Mąż kobiety dowiaduje się o innym mężczyźnie w jej życiu, ciągle między małżeństwem dochodzi do kłótni. ona cięgle spotyka się z...

Coś jak 127 Godzin, Cast Away, Grawitacja, Marsjanin, Pogrzebany. Jakie znacie filmy o osamotnieniu bohatera? Nie musza byc tak survivalowe jak te wymienione.

Cześć,
Szukam filmu, ale za nim nie pamiętam jak się nazywał ;/ Główną bohaterką jest dziewczynka(13-14 lat) chodzi ona do tej samej szkoły tańca(chyba baletowej, albo jakieś akademii...

więcej

Oglądałam go ponad 10 lat temu, to pierwszy thriller jaki widziałam i chciałabym go znaleźć :) pamiętam tylko, że dziewczyna wróciła do rodzinnego miasteczka gdzie zaczęło dochodzić do morderstw i na samym końcu filmu okazało się że morderca to będący przyjacielem rodziny szeryf. O ile dobrze kojarzę jedne zwłoki...