Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na 90% główny bohater zatrudnia się w sklepie na nocną zmianęm, ponieważ cierpi na bezsenność. Widziałem trailer w którym bohater myje podłoge w sklepie, inny pracownik mówi 3 osobie że ten 1 zna karate/kung fu (albo jakieś inne sztuki walki), 3 osoba podchodzi do pierwszej z pytanie czy to prawda na co dostaje...

Hej, mam prośbę o pomoc w znalezieniu filmu o Darwinie. Mógł być wyprodukowany 8-15 lat temu. Jest surrealistyczny w sposobie prowadzenie narracji, a zdjęcia robią niesamowite wrażenie (kadry mam w pamięci jeszcze po wielu latach). Jedną z postaci jest Darwin, a oprócz niego 3 innych bohaterów. Tytułu nie pamiętam......

więcej

Polańskiego które lubicie, zapdły wam w pamięć.

Szukam tego filmu w bazie ale niestety nie mogę znaleźć, ktoś ma? :)

Witam,
od dawna szukam filmu, który oglądałem bardzo dawno temu.
Film opowiada historię 2 koleżanek, lesbijek. Obie chodzą do prywatnej szkoły. Jedna postanawia skończyć z homoseksualizmem i zaczyna chodzić z chłopakiem. Druga jest bardzo zazdrosna i atakuje chłopaka, na koniec filmu skacze z dachu (ma oswojonego...

więcej

Akcja dzieje się chyba w Londynie, podobno oparty na faktach, starszy mężczyzna podaje się za lekarza, sprowadza do domu kobiety, poddaje hipnozie a następnie zabija, potem wynajmuje pokój młodemu małżeństwu, kobieta jest w ciąży, którą chce usunąć, mężczyzna oferuje swoją pomoc i zabija kobietę, mąż kobiety przyznaje...

więcej

Jakie ekranizacje komiksow mozecie mi polecic bo dopiero obejrzalem niewiele, pozdrawiam

Hej, poprzedni film odgadnięto dość szybko, a mam jeszcze jeden film, który męczy mnie od dzieciństwa, musiała to być komedia, pamiętam dokładnie tylko dwie sceny (tak mi się przynajmniej wydaje, że je pamiętam. Jedna to dwoje dzieciaków którzy przyjechali na rowerach i podpięli je do zderzaka autobusu w celu...

Według Was

Pamiętam,że był to dramat, akcja rozgrywała się chyba w płd Karolinie. (najbardziej w pamięć zapadł mi widok alei drzew,dębów z białym domem na końcu. podobnej do alei boone hall ) Jeśli chodzi o fabułę, to kobieta przeprowadziła się do tego domu,bo odziedziczyła w spadku czy coś i zaczęły dziać się różne dziwne...