Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pare lat temu ogladalem film jednak zapomnialem jak sie nazywa... Gral w nim czarnoskory aktor, chyba byly wojskowy ktory pojechal do fawelii, poniewaz zamordowano mu kogos bliskiego. Pamietam scene w ktorej pije jakis alkohol a razem z nim w kieliszku byly pociski do rewolweru. Byla tez scena jak wchodzil do sklepu po...

więcej

użytkownik usunięty

Z nowości obejrzałem już

Breaking Bad, House MD, House of Cards, Vikings, Spartacus, Rome, Walking Dead, Narcos, Czy jest jeszcze coś co mogłoby zaspokoić takiego człowieka jak ja?

Horror, dość nowy, wyszedł po 2010r.
Na początku filmu jest pokazane jak policjant i policjantka przyjeżdżają wezwani do pewnego domu. Sprawdzają pomieszczenia w domu i znajdują kilka zamordowanych osób. Na górze policjantka zostaje zamordowana przez małego chłopca który trzymał w ręce laleczkę. Po zamknięciu sprawy...

więcej

Witam szukam filmu starożytnego. A więc na początku rodzice pewnego chłopaka (dziecka) zostali zamordowani na jego oczach w wiosce. Potem ten mały chłopiec dorasta, staje się silnym mężczyzną i mści się na jakiejś osobie (niestety więcej nie pamiętam)
Film w latach starożytnych!

Dosyć ówczesny western gdzie główny bohater(szeryf na czarno ubrany) umiera na koniec w łóżku. Na pewno meksykanie grali w tym filmie "złe charaktery". Pomocy.

Film był o dwóch kolegach co mieli plany wyjechać do Szwecji ale jeden nie chciał i na koniec filmu kolega spotkał dziewczynę która obcinała klejnoty w żółtym porsche i wyjechał zniom do Szwecji.

Opis kolegów jeden w okularach nieśmiały, drugi niski kozak

Witam.Szukam nazwy serii filmów dokumentalnych o usa w każdym filmie inna cześć. Leciało to ponad rok temu w TVN24 jako dokument

Lata temu oglądałem dosyć ciekawy produkcje w której losowo wybrani ludzie brali udział w reality show polegającym na wzajemnym wykańczaniu się. Jeden z wątków opowiadał o tym, że dotychczasowa mistrzyni wraca przez to do rodzinnego miasta gdzie żyje też koleś będący jej licealną miłością. Całość wyglądała dosyć...

Z pewnością jest to zjawisko bardzo rzadkie. Ogólnie chodzi mi o filmy, w których nikt się nie zakochuje, nie ma zbyt wielu relacji damsko-męskich itp.
Co mi przychodzi do głowy:
Wolny strzelec
Blues Brothers
Brudny Harry
Dobry, zły i brzydki
Mechaniczna pomarańcza
2001: Odyseja kosmiczna
Wściekłe...

Szukam filmów gdzie cały film powiedzmy, że jest dobry albo średni. Słowa i rzeczy które się w nich dzieją są pozornie nieistotne. Dopiero końcówka filmu sprawia, że cały film nabiera sensu. Niby wszystko się wie, a tu BANG 5 min końcówki filmu i wszystko się zmienia.
coś jak:
-Szósty zmysł
-WHO AM I. Możesz być kim...

więcej